The Skywalkers a lansat o nouă melodie, Butterfly, care va fi inclusă...

The Skywalkers a lansat o nouă melodie, Butterfly, care va fi inclusă pe albumul de debut al formației VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
The Skywalkers a lansat un nou single

Formația timișoreană The Skywalkers a lansat o nouă melodie care va fi inclusă pe materialul discografic de debut al tinerilor artiști in orașul nostru care poartă numele de „The Way I Feel“, discul urmând să fie lansat în cursul acestei toamne. Cel de-al doilea videoclip al formației care a luat naștere acum trei ani poartă numele de Butterfly și a fost filmat în incinta Reflektor Venue.

„Butterfly este o piesă care a fost mereu apreciată de publicul nostru și suntem foarte bucuroși că o putem asculta împreună. Mulțumirile noastre merg – în primul rând – către toți fanii noștri care ne motivează să mergem mai departe și care vin să ne vadă live de câte ori este posibil. Pentru realizarea acestui clip am colaborat cu oameni absolut minunați. În ordinea – aproximativă – a colaborării, le suntem recunoscători lui Vlad Cotruș – un prieten și un chitarist extraordinar, care ne-a ajutat cu orchestrația, lui Attila Lukinich cu care am lucrat excelent în studio, lui Emil Biebel și Reflektor care ne-au oferit cu generozitate locația pentru filmare.


De asemenea, vrem să le mulțumim lui Razvan Riscuta, Pataki Farkas și Sol Faur pentru cameră și lumini și nu în ultimul rând Amaliei Gaiță și Cristinei Precupaș pentru suport și producția clipului“, spun membrii formației.

Trupa The Skywalkers a colaborat recent la o piesă alături de Amalia Gaiță, melodia „«Land for mind to play» având parte de un ecou cât se poate de pozitiv în rândul melomanilor. The Skywalkers a reușit să cucerească publicul cu preluări după compoziții semnate de Adele, Ed Sheeran, Jessie J, Christina Aguilera sau Beyonce și printre evenimentele la care au cântat se numără concerte alături de artiști ca Holograf, Phoenix, Lora sau Mircea Vintilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.