Compilația care oglindește scena muzicală timișoreană a ajuns la cea de-a zecea...

Compilația care oglindește scena muzicală timișoreană a ajuns la cea de-a zecea ediție

0
DISTRIBUIȚI

Creatorii compilaţiei Made in TM, album care oglindeşte pentru al 10-lea an consecutiv scena muzicală a oraşului Timişoara, au anunțat amănunte vizavi de albumul 2018 din această serie.

„Am încercat să facem compilația Made in TM cât mai reprezentativă pentru mișcarea muzicală locală din 2018 și să avem un sound cât mai divers. Ca de fiecare dată, suntem ajutați de magazinul Soundcreation cu tot ce înseamnă echipament necesar unei cântări și unei sesiuni de înregistrări profesioniste, iar sound-ul hibrid unic studio-live vine de la Uțu Pascu. Ca și anul trecut, locațiile parte a comunității locale și care sprijină trupele orașulu Timișoara au adoptat câte o trupă de pe compilație.


Acestea sunt magazinul U-Man, terasa D’arc pe Mal, clubul Capcana, fabrica Clinica de Bere, cafeneaua Aethernativ și restaurantul La Pizza Napoletana“, ne-a declarat Dudu, din partea anonimTM, cei care de ani de zile se ocupă de apariția acestei inedite compilații.

Formațiile care înregistrează piese pentru Made in TM 2018 sunt Persona, Sweet Wednesday, VAG, Pământ, Murnau și The Skywalkers, aceasta din urmă find parte a campaniei „#CRUD“, prin care organizatorii sprijină tinerele talente din Timișoara.
„Scoatem un disc pe vinil de 45 de rotații pe care îl vom lansa în prima săptamână a lunii decembrie, deci va fi și un potențial cadou de Crăciun de făcut celor dragi“, a mai adăugat Dudu.

Vă reamintim că, acum doi ani, realizatorii acestei compilaţii au prezentat în premieră conceptul „one take“, iar anul trecut cei de la Made in TM au dezvoltat conceptul Adoptă o trupă. Compilația de anul trecut a apărut pe vinil și a cuprins piesele Sweet Wednesday – I’m On It (Cafeneaua Aethernativ), Paratrăznet – Cinciu Minciu (magazinul U-Man), Implant Pentru Refuz – March to the End (La Căpiţe Open Air), Grave For Sale – Buddha’s Palm (Manufactura), ALL Friends Band – She’s Got The Move (magazinul Soundcreation), Brigada Artistica Urbană – Stronger (grădina cafenelei D’arc), Blazzaj – Ghetoul De Aur (Reflektor Venue), JazzyBIT – A Moon Ra (fabrica Clinica de Bere) şi Exit Oz – Water In Peaches (în curte la Hostel Costel).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.