Gestul surpriză al lui Nasleu după dezvăluirea PRESSALERT.ro despre falsurile în formă...

Gestul surpriză al lui Nasleu după dezvăluirea PRESSALERT.ro despre falsurile în formă continuată

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Timișoarei, a reacționat după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că, în ultimii ani, acesta a completat în fals declarațiile de interese, netrecând faptul că este acționar sau asociat în nu mai puțin de trei firme.


Nasleu, devenit celebru pentru chefurile cu interlopii, susținea atunci: ”sunt toate în lichidare. Nu există, nu sunt asociat în nicio firmă. Verificați mai bine. Majoritatea sunt închise”.

Pe site-ul primăriei a apărut o nouă declarație de interese a acestuia, care a fost înregistrată în 25 septembrie 2018, la patru zile după publicarea articolului. Față de declarația de interese postată în 5 iunie anul acesta, Nasleu și-a amintit, brusc, că este asociat în Compagnia Investimenti Europea cu 2%, deși, anterior, a susținut sus și tare că are doar 1%, valoarea părților sociale fiind de 500 euro, asociat unic în Braibanato SRL, care este în insolvență, și asociat cu 70% în K 1 Official SRL, uitând în denumirea firmei ultimul cuvânt România.

De asemenea, omul de încredere al primarului Robu și-a adus aminte că este membru în consiliul de administrație al Retim SA și președintele consiliului de administrație de la Piețe SA. Completarea noii declarații de interese cu datele reale nu anulează  ilegalitățile comise anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.