Candidat surpriză al liberalilor la Primăria Dumbrăviţa. Anunţul şefului PNL Timiş, Nicolae...

Candidat surpriză al liberalilor la Primăria Dumbrăviţa. Anunţul şefului PNL Timiş, Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Fostul city-manager al Timişoarei, Sorin Drăgoi s-a înscris în PNL şi va candida la Primăria Dumbrăviţa. Anunţul a fost făcut astăzi de Nicolae Robu, în conferinţa de presă de la PNL Timiş.

Sorin Drăgoi a fost desemnat liderul interimar al organizaţiei PNL Dumbrăviţa şi are ca sarcină să se ocupe de creşterea vizibilităţii filialei şi de pregătirea alegerilor din 2019 şi 2020.

„Domnul Sorin Drăgoi se pregăteşte să candideze la funcţia de primar.


Nu am stabilit candidaţii încă (…), dar domnul Drăgoi este agreat, în această etapă, de Biroul Politic Judeţean să se pregătească pentru candidatură şi cu gândul de a fi susţinut ca şi candidat la funcţia de primar în Dumbrăviţa. Nu putem vorbi de o desemnare oficială de candidat (…) Am încredere că domnul
Drăgoi va reuşi să vină cu un proeict de interes pentru cetăţenii din Dumbrăviţa (…)”, a anunţat, astăzi, liderul PNL Timiş, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Robu a mai anunţat că Sorin Margău, preşedintele ales al PNL Dumbrăviţa „s-a oferit, nu l-a obligat nimeni, să facă echipă cu domnul Drăgoi, să se retragă din funcţia de preşedinte de organizaţie şi să funcţioneze în continuare alături de domnul Sorin Drăgoi ca prim-vicepreşedinte numit de către Biroul Politic Judeţean”.

În iulie 2016, Sorin Drăgoi a renunţat la funcţia de city manager a Timişoarei, ca să se ocupe de ACS Poli Timişoara, în calitate de preşedinte. În noiembrie 2017, Drăgoi a anunţat că va părăsi clubul timișorean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.