Ripensia a dărâmat Energeticianul în Valea Jiului. Roş-galbenii au înscris golul victoriei...

Ripensia a dărâmat Energeticianul în Valea Jiului. Roş-galbenii au înscris golul victoriei în prelungiri

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a reuşit să se impună pe terenul Energeticianului, grupare care se află în cădere liberă în acest retur. S-a încheiat 3-2 după ce elevii lui Alexandru Pelici au condus prin golurile lui Constantin Stoica şi Mansour Gueye. Gazdele au revenit de fiecare dată pe tabelă iar în cele din urmă a fost nevoie de reuşita unui alt atacant, Tavi Drăghici, care a marcat în prelungiri.

„Ripi” părea uşor favorită în Valea Jiului după răzmeriţa de la gazde, care s-au prezentat exectabil la Brăila şi s-au despărţit de antrenorul George Zima. Timişorenii au deschis scorul după câteva şanse bune prin Dumiter şi C-tin Stoica. Ultimul avea să şi spargă gheaţa pentru roş-galbeni după jumătate de oră de la startul meciului, cu un şut de la peste 20 de metri în dreapta ex-lugojeanului Axinte.


Interesant e că Stoica a fost aproape şi de al doilea „galben” înainte de gol.

Totuşi, înainte de pauză, în prelungirile primei părţi Energeticianul a reuşit să restabilească egalitatea la o „liberă” tratată greşit de portarul Horaţiu Moldovan, fost component chiar al formaţiei care evoluează la Petroşani.

La reluare Ripensia a revenit rapid la conducere, în minutul Mansour a concretizat cu capul în urma unei „libere” executate de Popa. Totuşi, avantajul pe tabelă pentru timişoreni nu a durat nici de această dată nici 20 de minute, căci gazdele au marcat din nou prin Cosmin Ionică, care a reluat simplu o minge centrată în careul mic.

În urma acestui rezultat „Ripi” rămâne pe locul 9, cu 39 de puncte, şase mai multe decât Energeticianul.

Energeticianul: Axinte – R. Petre, Misarăş, M. Ioniţă, An. Dragu – Cenaj, Cl. Petruş – Gunie, C. Ionică (cpt.), Vl. Tudorache – Vl. Rusu. Antrenor: Emil Szolomajer

Ripensia: H. Moldovan Ad. Popa, Tînc, Hecsko (cpt.), B. Străuţ Burdeţ (46, Monea), Anghelina (71, Drăghici) Popovici, C. Stoica (46, Stoi), Dumiter Mansour. Antrenor: Alexandru Pelici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.