Un bărbat a fost tâlhărit pe stradă de trei tineri, doi dintre...

Un bărbat a fost tâlhărit pe stradă de trei tineri, doi dintre ei minori

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1267913780">

Un bărbat a fost atacat în plină stradă, în Hunedoara. Cei trei tâlhari au fost la câteva zile bune după comiterea faptei de polițiști, iar printre ei se află și doi minori.

Doi adolescenți și un tânăr de 21 de ani au fost prinși de polițiștii din Hunedoara la scurt timp după ce au tâlhărit un bărbat, transmite adevarul.ro. Victima, un bărbat de 37 de ani, susține că în 17 martie, în timp ce se afla pe o stradă din Hunedoara, a fost agresat de trei tineri, care i-au furat telefonul mobil iar apoi au fugit.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar ca urmare a cercetărilor efectuate, în cursul zilei de joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei (doi minori, unul în vârstă de 13 ani şi altul de 15 ani şi un tânăr de 21 de ani, toţi din municipiul Hunedoara)”, a informat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform sursei citate anterior.

Adolescentul de 15 ani și tânărul de 21 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca cel din urmă să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Huneodara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.