Deputatul Alfred Simonis, dezamăgit de colegii săi parlamentari de Timiș: „Mimează implicarea...

Deputatul Alfred Simonis, dezamăgit de colegii săi parlamentari de Timiș: „Mimează implicarea și interesul ca să dea bine în social media sau în presă”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Alfred Simonis s-a declarat dezamăgit de lipsa colegilor săi de la audierile din Parlament pe marginea problemei migranților, la care a participat astăzi Lucian Bode, ministrul de Interne.

„Am propus în urmă cu trei săptămâni o dezbatere parlamentară pe tema migranților din România, eveniment ce a avut loc astăzi în prezența Ministrului de Interne Lucian Bode.


I-am invitat atunci să participe pe toți parlamentarii de Timiş. Timișoara se confruntă cu probleme grave în chestiunea imigrației. Siguranța populației, ținerea sub control a numărului tot mai mare de migranți, asigurarea de hrană, condiții decente de locare și de conviețuire, sunt chestiuni cu care nu ne-am mai întâlnit. Dovadă şi incidentul ce a dus inclusiv la pirderea unei vieți! Vreau să vă spun că, în ciuda avalanşei de reacții ale parlamentarilor din Timiş, astăzi a venit doar unul dintre ei la dezbatere: domnul deputat Nicu Fălcoi. A fost mai clar ca oricând că declarativ toți sunt preocupați de problemele orașului, însă faptic majoritatea o fac doar de fațadă, mimează implicarea și interesul ca să dea bine în social media sau în presă. Am vrut doar să vă împărtăşesc gustul amar pe care mi l-a lăsat episodul. Repet încă o dată: a fost vorba de o discuție cu Ministrul de Interne, sub egida Parlamentului, nu de o acțiune populistă de imagine. Iar lor nu le-a păsat”, a transmis Simonis prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.