Debut timișorean: trupa Fără Filtru susține în această săptămână primul concert

Debut timișorean: trupa Fără Filtru susține în această săptămână primul concert

0
DISTRIBUIȚI
Kombell Cramba

Trupa timișoreană Fără Filtru susține un concert de debut joi 11 august, de la ora 20, la Manufactura, recitalul celor trei artiști timișoreni cunoscuți (și) din alte proiecte având intrarea liberă.

„Trupa Fără Filtru s-a născut în pandemie, și este în mod ciudat legată de dispariția prematura a regretatului Adi Bărar, fondatorul Cargo. Basistul trupei ABB (ex-Amala), Kombell Cramba și Cris «Pappy» Irinoiu (ex-Labirint, Etajul 4, Fire Escape, The Stitch) se reunesc ad-hoc pe perioada pandemiei fara intenția de a starta neaparat un proiect muzical. Lucrurile au evoluat insa în mod neașteptat de natural spre un mix de coveruri si compoziții proprii având ca subiect o radiografie a societății, astfel încât cooptarea lui Adrian «Adilică» Șchiopu, un tobar binecunoscut în rândul muzicienilor timișoreni și nu numai, grație colaborărilor sale cu nume ca Kratos, Emil Kindlein (For Sale), Horea Crisovan (ACUM), Adi Barar (ABB), Bujor Hariga (Ora H), Mircea Bunea (MBT), Cristian Cazacu (CC:UO), Nimrod Szedlacsek (4motion), Teo Milea, Sunny Tranca sau Amalia Gaiță, un fan declarat al formației Dream Theater / Mike Portnoy in luna iulie a anului 2022, a fost o confirmare a existenței unui proiect muzical, căruia i s-a dat numele Fără Filtru”, au explicat membrii formației.

Addrian Schiopu

„Fără Filtru, deși duce cu gândul la Carpați fără, se referă la inexistenta filtrului pe canalul dintre gând și exprimarea acestuia pe cale verbală, unicul posibil impediment fiind poate acela impus de rimă, iar muzica este cu siguranță rock.


Ce fel de rock? Fără Filtru lasă asta la decizia publicului…“, au mai transmis membrii trupei timișorene.

Chris Irinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.