Depozit mobil de ţigări de contrabandă, capturat pe şoseaua care leagă Timişoara...

Depozit mobil de ţigări de contrabandă, capturat pe şoseaua care leagă Timişoara de Reşiţa. Ce cantitate au confiscat poliţiştii

0
DISTRIBUIȚI

Captură colosală a poliţiştilor din Bocşa, are au oprit în această dimineaţă, pentru control, un autovehicul în trafic. În portbagajul maşinii aceştia au găsit nu mai puţin de 3.500 de pachete de ţigări netimbrate, adică o cantitate de 70.000 de ţigarete a căror valoare poate ajunge la peste 42.000 de lei.

Acţiunea a avut loc în jurul orei 5.50 dimineaţa, când polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au oprit pentru control, pe strada Republicii din oraș, un autoturism care circula din direcția Timișoara-Reșița, condus de un bărbat de 39 de ani, din Reșița.


Ţigările găsite în portbagaj sunt posibil provenite din activități de contrabandă. Astfel că întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor iar autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat.

La fața locului, la cercetare, au participat și polițiști de la Serviciile de Investigare a Criminalității Economice și Criminalistic, din cadrul IPJ CS. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.