SCM Politehnica, un eşec şi o remiză cu Potaissa Turda. Au fost...

SCM Politehnica, un eşec şi o remiză cu Potaissa Turda. Au fost ultimele teste înainte de duelul cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: AHC Potaissa Turda / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica a disputat, la Turda, cu colega de eşalon Potaissa, ultimele jocuri amicale înainte de reluarea campionatului. Ieri, scorul a fost 33-33, în timp ce astăzi gazdele din Ardeal s-au impus cu 31-26. Pentru bănăţeni urmează importanul meci cu Dinamo de pe teren propriu.

Vineri. timişorenii au fost conduşi şi au condus la rândul lor. Scorul fiind 15-13 la pauză pentru Poli.


Marcatori: Marjanovic 5 goluri, Szabo, Sadoveac, Mosquera – câte 4, Fenici, Cîtu, Ignat, Baican – câte 3, Păiuș, Furak, Trif, Cristescu – câte unul. Portari: Pal 10/29 (34,48%), Lazăr 7/21 (33,3%).

Astăzi, cu o garnitură mai tânără, echipa alb-violetă a cedat la cinci goluri diferenţă. Cristian Fenici și Flavius Cîmpan au fost menajaţi, în timp ce  Marius Sadoveac și Filip Marjanovic au jucat mult mai puțin decât o fac de obicei. La pauză Potaissa a condus cu aceeaşi diferenţă: 16-11.

Marcatorii SCM Poli astăzi: Furak, Sadoveac – câte 4 goluri, Moldovan, Trif – câte 3, Cîtu, Ignat, Mosquera – câte două, Marjanovic, Baican, Szabo, Păiuș, Dumitrescu, Chira – câte unul.

Vineri, 3 februarie, e programat meciul Poli – Dinamo Bucureşti, în sala „C-tin Jude”, de la ora 17.30, din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale. Campioana națională a avut jucători la patru dintre echipele naționale care au participat la Campionatul Mondial de seniori din Polonia și Suedia. Alb-violeţii sunt doar pe 12, cu 13 puncte în clasament, în timp ce Dinamo e lider, cu victorii pe linie, 15 din 15. În teste, Poli a bătut-o doar pe Reşiţa şi a mai înregistrat două înfrângeri în Serbia, cu Metaloplastika Sabac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.