Constantin Ostaficiuc, găsit în conflict de interese şi de Curtea de Apel...

Constantin Ostaficiuc, găsit în conflict de interese şi de Curtea de Apel Timişoara în scandalul Ornella Design

11
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, cererea preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc, de anulare a raportului Agenţiei Naţionale de Integritate prin care a fost găsit în conflict de interese. După ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că „parcela de aur” din Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara a fost concesionată firmei Ornella Design SRL, în care asociaţi sunt soţia, fiica şi ginele lui Ostaficiuc, ANI a declanşat o anchetă, descoperind faptul că preşedintele CJ Timiş şi subordonaţii acestuia au încălcat legea – de la încălcarea procedurilor de atribuire, până la afaceri între firma familiei şi o instituţie subordonată CJT.

Avocatul lui Ostaficiuc, fostul procuror Gheorghe Onea, a susţinut în faţa instanţei faptul că „nu sunt îndeplinite condiţiile conflictului de interese.


Raportul de evaluare este centrat doar pe apartanenţa la domeniul public al terenului, ori acesta face parte din domeniul privat al judeţului Timiş. Contractul de concesiune este pe deplin legal. Semnarea de către petent a anexei privind acordarea de facilităţi nu poate fi interpretată decât ca o îndpelinire a datoriilor de serviciu, acesta punând în aplicare o hotărâre a plenului consiliului judeţean”, a declarat avocatul lui Ostaficiuc. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a respins cererea lui Ostaficiuc de anulare a deciziei ANI, confirmându-se, astfel, că preşedintele Consiliului Judeţean Timiş este în conflict de interese în scandalul Ornella Design. Sentinţa nu este definitivă.

11 COMENTARII

  1. parcela lu dracu de aur…ce-ti mai place shaorma cu de toate draga bota..ai vrea u sa vezi un astfel de om incompatibil..dar u esti incompatibil cu lumea asta de cand te-ai nascut..si asta e o parere generala..sac!

  2. din ce vad la comm se pare ca jurnalistul asta are mai multi „fani” decat pdl-istul :)))
    asta spune multe..

    oricum, sa fim seriosi, ca deja sunt satul de cate „incompatibilitati” am vazut, care s-au dovedit a fii excese de zel din partea unei agentii.. intentionat, sau cine stie..

  3. Dar NU E IN CONFLICT DE INTERS CAND A COLECTAT DE LA ITM ADICA COREASCA DE LA FINANTE DE LA OPC ILIAS MARINELA CARE PANA IN PREZENT A SCAPAT DAR O SA URMEZE………….

  4. :))) Cred eu..ca aici comenteaza invidiosii….care vad ca sunt si jurnalisti adevarati, care stau si-n frig, doar ca sa ne tina la curent pe noi cu tot ceea ce se-ntampla. O fi…BOT unul dintre ei??? :))

  5. Dragos, ai dreptate…este incompatibil …insa se vede ca ai facut o „pasiune” pt preşedintele CJ Timiş. ….intrucat eu as zice ca el este cel mai putin incompatibil dintre cei care sunt pe esicher.( gresala lui ca a ales tabara lui Blaga).
    Ia cauta tu incompatibilitate la al de Cojocari sau Ciuhandii si o sa gasesti sa duci si acasa.

    Zau asa!!!!!

  6. oh…fratilor….v-ati luat banii? sau comentati in speranta ca o sa va plateasca?:) cine v-a mai prostit ca va luati banii? sau voi inca mai comentati doar pe baza credintei? cine v-a dat sms ca e articol pe pressalert la care trebuie comentat?

  7. Ia uite ca au prins glas cativa portocalii hoti pedelisti sa i ia apararea hotului cel mai mare din judet, Ostaficiuc. Baietii, in care nu ati observat cum sta treaba prin tara si in exteriorul ei si in cazul in care nu prea intelegeti fenomenul de imagine si manipulare va anunt eu ca preferatii vostri au cazut in sondaje cu aproximativ 50%.
    La mai mult!

  8. cat timp numai la spaga se gandesc , ia vedeti Ilias Marinela (directoarea OPC) isi trimite copiii dupa spaga. Fratilor nu mai dati, nu aveti pentru ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.