EXCLUSIV „Păpuşarul” ayatollah-ului Frunzăverde, în ancheta şpăgii de 50.000 euro încasată de...

EXCLUSIV „Păpuşarul” ayatollah-ului Frunzăverde, în ancheta şpăgii de 50.000 euro încasată de judecătorul Cătălin Şerban

19
DISTRIBUIȚI

Dosarul traficului de influenţă, în care vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban a fost arestat după ce în biroul soţiei sale au fost găsiţi cei 50.000 euro , plata pentru două sentinţe deja date în falimentul Moldomin, ascunde conexiuni extrem de interesante, care, într-un fel sau altul, ridică miza acestui dosar. Vă reamintim că judecătorul Şerban, originar din Caraş Severin şi avansat acum şase ani la CAT, a primit banii prin intermediul consilierului judeţean PD-L, Iosif Chişărău, director la Moldomin şi unul din oamenii de încredere ai lui Sorin Frunzăverde. Chişărău a apelat la şeful Poliţiei Moldova Nouă, comisarul Nicolae Sava, ca să asigure protecţia şpăgii pentru judecători.


Înainte de a fi opriţi de către cei de la DNA, Sava şi Chişărău au fost în Serbia de unde au şi venit banii. Asta pentru că beneficiarul sentinţelor era firma elveţiană în care apar doi cetăţeni elveţieni de origine sârbă.

Surse din cadrul anchetei au declarat că în spatele celor care au apărut, până acum, public legaţi de acest caz de corupţie se află Marian Mihăilă, fost ofiţer de Securitate şi SIE,  acum prorector al Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, unul dintre oamenii de încredere ai liderului PD-L Caraş Severin Sorin Frunzăverde, supranumit „Ayatollah-ul”. Mihăilă este un personaj extrem de discret,  fiind printre altele coleg de lojă masonică şi cu Frunzăverde. Preferând să rămână cât mai mult în umbră, „păpuşarul” care a încercat să asigure toate condiţiile ca planul de preluarea Moldomin de către firma elveţiană să fie dus până la capăt. Aceasta ar fi însemnat, în realitatea, ajungerea societăţii sub un control discret al intereselor ruse mascate în investiţii elveţiene. Aşa cum s-a întâmplat în cazul unei alte societăţi importante din Caraş Severin – fostul UCMR – care, întâmplător desigur, a ajuns în mâinile unei alte firme elveţiene – INET AG . În spatele firmei elveţiene se află Bogdan Buzăianu, celebru pentru afacerile sale cu energie făcute prin Energy Holding, care nu a  ratat „conexiunea” cu discretul Marian Mihăilă, omul de încredere al lui Frunzăverde.

19 COMENTARII

  1. eu credeam ca masonii sunt niste indivizi cu idealuri inalte insa aici vorbim de niste sobolani. daca Frunzaverde patroneaza asmenea activitati atunci imi doresc sa isi faca templu pe Popa Sapca si el sa patroneze intalnirile din postura de sef de celula. Am zis!

  2. Desigur masonii…Vezi cazul Adrian Diaconu fost presedinte PDL Timis, care a preluat sefia PP-DD Timis, iar „papusar” este masonul Daniel Laurian Deac…Foarte interesant…

  3. Desigur masonii…Vezi cazul Adrian Diaconu fost presedinte PDL Timis, care a preluat sefia PP-DD Timis, iar “papusar” este masonul Daniel Laurian Deac…Foarte interesant…

  4. mah P*EZ*DO iar te bagi in sama?
    umflata dreacu ca ieshti cat o balena si pute dupe tine numa a hoit si besh*ini.
    vez ca ti so suit sifilisu’ la cap si o sa dai repede coltzu. si tu si otreapa aia di fost granicer care o furat fieru vechi de la posturile de paza. huoooooooooo la oase cu voi ninorocitzilor.

  5. Chisarau si Sava sint masonii si nu ascund asta ,sotia politistului secretara lui chisarau la Moldomin si daca sapi mai adinc Dragos te vei speria cu adevarat Camora este o mica gluma.

  6. Pai Buzoianu ii dadea salar de consilier lui Frunzaverde cica 10000 lei pe luna ca sa-l ajute la distrugerea UCMR. Studiati si legaturile Frunzaverde – Banias cu motoarele lui Baklini, asa am ajuns din Perla Banatului sa nu mai avem ce pune pe masa copiilor, dracu sa va ia cu rusii vostrii pe care i-ati adus iar in tara cu masoneria.
    Bravo Dragos, bravo Sibylla!

  7. Ce aveti cu dl. Buzaianu? Va dat de mancare puturosilor, vreti sa va bage si in gura? El traieste acum in Elvetia si nu mai are nici o legatura cu Romania, va ajuta sa va vindeti curentul prostilor! A finantat opere de caritate si este ambasadorul mai multor tari africane care ii pupa talpile.

  8. Cautati adevarul, cei care si-au luat tainul cunosc increngatura masonica Buzaianu – Frunzaverde – Videanu, tepele din prezent date in Zambia, curvasariile din Monte Carlo, marionetele de le INET AG, smenurile off – shore din Cipru, prosteala data la papuasii din Kazahstan, Turkmenistan, Kirdjikistan. Jegul de moldovean buzaianu nu este decat o creatie a seniorilor mafiei transpartenice din RO, o pusculita a “greilor”, sa va zica Nitescu care s–a saturat de el, de extravaganta piticului cu aere de filantrop.

  9. Ba Obiectiv, tu esti vreunul care-si ia curent cu 2 lei direct de la Energy Holding, de-aia ne dai prin gura cu rusii lui Buzaianu? Sau poate esti chiar David sau amanta lui, actuala nevasta a lui domn profesor Julean, avocata pe care a destupat-o aka Directorul Hidroelectrica cu multi ani in urma…cand doar trecea pragul majoratului (sau inca nu trecuse!)

  10. Toata lumea din CS stie ca gasca lui Frunza fura tot ce se poate fura fiind protejati de procurori si judecatori pe care i-au cumparat la kila si i-au exportat la TM. Asta la fel ca si cu aradenii lui Iotcu fratele geaman al ayatollahului si varul mollahului Ostrapizciuc. Sau altfel spus tripleta puscariabila a vestului.

  11. Chebu, esti prea patimas, adevarul e ca de 20 de ani ei fura, fura, fura si ne f….in gura. Tema e simpla: prinzi la inghesuiala un politist, un magistrat, un primar, un consilier, un director si ii pui sa joace dupa cum iti pot creste zerourile din cont. Oamenilor de pe aici le este frica, nu o sa-l scoata din barlog pe umflatul de Frunzaverde tragandu-l de balanganitoarele-i falci sau de nasul inrosit de alcool, nu, le este FRICA de burducanosul care-i poate chema in ajutor pe raketii lui OMER, sarbii care le-au dat plumbi si altor incomozi. Asta e adevarul, ne este frica de grasan fiindca el e AYATOLLAHUL, imparatul interlopilor, tatat bagabontilor, regele infractorilor.

  12. Mi-e groaza ca sunt timisoareanca si traiesc cu toate potaile de magistrati caraseni langa mine, ii vad in fiecare zi cand vin la Curte sau Tribu si si-au facut program doar pana la 11 dimineata. Intrebati, Legea 544 va permite, sa vedeti care e programul acestor judecatori corupti!!!!

  13. asta e inceputul sfarsitului…fratziei masonice din caras care e aproape de implozie.papusarul a facut-o rau de tot.in asa hal ca si ayatollahul o sa fie chemat la dna.ca doar papusarul nu putea sa faca de capul lui.showul poate sa inceapa.

  14. Îmi pare rău, dar trebuie să recunosc că prin comentariile nosatre prin care înfierăm faptele acestor personaje menţionând calitatea lor (dubioasă) de masoni, nu facem altceva decât să-i premărim. cred că justiţia ( nu are ce mai face ) va trebuii să-şi spună cuvântul iar noi să le întoarcem spatele, să nu-i mai băgăm în seamă nici măcar cu un vot şi vom constata că vremea lor va trece iar istoria îi va pedepsi.

  15. Cica:
    Tatal judecatorului arestat a fost ceva sef de garnizoana la Caransebes si e prieten bun cu Frunzaverde.
    Frunzaverde e mason si a fost ministrul apararii in guvernul Isarescu, care e tot mason.
    Marcel Vela, primarul Caransebesului e mason si el a negociat ca sa vina Frunzaverde la PNL.
    Frunzaverde se plangea ca se asculta telefoane, sau chiar este inregistrat ambiental.
    Demisia lui Frunzaverde are sau nu de a face cu cazul asta? Ghici ghicitoarea mea.
    Frunzaverde il are la mana pe Basescu, ca ar avea dosarul lui si la o betie l-a amenintat cu asta.
    Zvonuri, cine stie ce o fi. Poate te intereseaza.
    Sau mai simplu ne vedem de viata noastra si gata 🙂

  16. dragos bota, baiatul unui colonel de contrainformatii din severin, vrea sa arunce bomba in masonerie? imi vine sa rad, daca pustiul cu nas acvilin chiar crede asa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.