EXCLUSIV Vărul deputatului Alin Popoviciu, jupânul spaţiilor de pe aeroportul Timişoara închiriate...

EXCLUSIV Vărul deputatului Alin Popoviciu, jupânul spaţiilor de pe aeroportul Timişoara închiriate la preţuri de chilipir

DISTRIBUIȚI

Una dintre afacerile de „succes” ale aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timişoara, în perioada în care a fost condus de pedelistul Cornel Sămărtinean, a fost cea a spaţiilor comerciale. Imediat după ce Sămărtinean, asociatul deputatului Alin Popoviciu și al fiicei şefului PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, a fost instalat director, a început operaţiunea de acaparare a celor mai bune spaţii comerciale din aeroport. Profitând de faptul că expirau contractele de închiriere și făcând presiuni ca să-i evacueze pe chiriași – o firmă din București și o alta a fiicei deputatului PD-L Viorel Oancea – au pus la cale șmecheria. Angajaţii aeroportului susţin că totul s-a făcut sub presiune, intervenţiile venind pe filieră pedelistă, toţi vorbind de faptul că barurile sunt ale deputatului Alin Popoviciu.

Au fost organizate  două licitații – pentru un spațiu de 80mp în zona publică și pentru două spații de 5 și 4 mp,  aflate în sălile de îmbarcare a pasagerilor. La licitații au participat aceleași trei firme, care la ambele licitații au depus ofertele fix în aceeași ordine – SC Dinastia J SRL, Lehesim Company SRL și Trinvest Bakery SRL. În cazul ambelor licitații, în care spaţiile au fost închiriate din 2011 până în 2015, a câștigat Trinvest Bakery SRL cu o ofertă de 40 euro/mp/lună, în condițiile în care, anterior, spațiile au fost închiriate cu 161 euro/mp sau 70 euro/mp.  Unul dintre asociaţii de la Trinvest  Bakery este Cristian Iga, care înainte a fost angajat ca agent la SC San Marzano, unde asociaţi sunt, printre alţii, Popoviciu şi fiica lui Ostaficiuc.

Modul cum au fost concepute caietele de sarcini dovedesc faptul că licitaţiile au fost organizate astfel încât să câştige cine trebuie Deşi anterior spaţiile au fost închiriate la preţuri mult mai mari, acum preţul minim a fost stabilit la doar 30 euro/mp. În cazul spaţiului de 80 mp, singurele documente de eligibilitate cerute au fost certificatul fiscal  şi certificat de atestare fiscală. Condiţii mult mai dure au apărut în cazul celorlalte două spaţii unde exista posibilitatea ca foştii chiriaşi să se înscrie la licitaţie – un minim de trei locaţii funcţionale cu suprafaţă de minim 40 mp şi cel puţin cinci ani de funcţionare în alimentaţie publică. Chiar dacă Trinvest Bakery nu îndeplinea, conform datelor de la Registrul Comerţului, condiţia cu numărul de spaţii, a fost admisă la licitaţie şi declarată câştigătoare. De asemenea, o altă firmă admisă la licitaţie – Lehesim Company SRL nu îndeplinea criteriul numărului de spaţii. Legăturile dintre firmele participante nu se opresc aici – Cristian Iga este asociat într-o altă firmă, New World Promotion, cu Paul Taichiş care este asociat în firma Spandex SRL cu unul dintre asociaţii de la Dinastia J SRL, Moş Vasile.


Întâmplător acesta este din localitatea Leheceni, din judeţul Bihor, de unde este şi Lucian Blaga de la Lehesim Company SRL.

Administratorul de la Trinvest Bakery, Cristian Iga, a fost extrem de nervos atunci când a fost întrebat despre afacerile cu aeroportul „de ce mă intrebaţi? Sunteţi vreo autoritate? A fost licitaţie. Nu înţeleg de ce ar trebui să vă răspund la întrebări. Nu vă cunosc. Nu am lucrat la San Marzano. Şi dacă am lucrat, este o chestie privată. Nu vă mai răspund la nici o întrebare”. Deputatul PD-L Alin Popoviciu a declarat că” nu am nicio legătură cu firma Trinvest Bakery şi nici nu sunt proprietar al barului mare din aeroport. Am fost acolo de cel mult două ori în viaţa mea. Se poate verifica inclusiv pe Registrul Comerţului că nu sunt asociat la aceste firme”.  Popoviciu nu a negat că îl cunoaşte pe Cristian Iga, ba mai mult a recunoscut ”este vărul meu. Este om mare şi descurcă de unul singur, el ştie ce face”. Cât despre o posibilă implicare a sa în atribuirea contractelor obţinute de firma Trinvest Bakery, Popoviciu spune că nu a avut nicio discuţie cu Cornel Sămărtinean, fostul şef al Aeroportului, nici cu şeful PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc – „bănuiesc că acele contracte au fost obţinute legal, prin respectarea procedurilor. Nu aş fi avut niciun interes să intervin”. Contactat pentru a comenta spusele angajaţilor aeroportului că ar fi intervenit pentru câştigarea licitaţiilor, şeful PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc a declarat „nu mă interesează, o zi bună”. Fostul director al aeroportului Cornel Sămărtinean a negat, la rândul său, orice fel de de influenţă în cazul licitaţiilor „nici gând să mă fi sunat domnul Ostaficiuc. Când am acceptat să vin la aeroport, i-am spus că e condiţia mea să nu se facă presiuni şi să fiu lăsat să fac lucrurile aşa cum ştiu. În cazul spaţiului de 80 mp, înainte se plătea chirie pe o suprafaţă mult mai mică decât era ocupată în realitate. Acum am închiriat întreaga suprafaţă, dar la acelaşi preţ. Cred că am cerut foştilor chiriaşi să plătească diferenţa de chirie, dar nu sunt sigur. Nu ştiu cum s-a stabilit preţul de pornire şi nici de ce sunt clauze diferite ăn cele două caiete de sarcini. Nu-mi amintesc. Cum de au participat aceleaşi trei firme? Cum de 15 ani, există o firmă care câştigă serviciile de catering. Nu ştiu cine e asociat la Trinvest Bakery”.

Nu este pentru prima dată când numele deputatului Alin Popoviciu apare legat de afaceri păguboase pentru statul român. PRESSALERT.ro a dezvăluit „ţeapa” dată de firma pedelistului CFR prin închirierea pe bani de nimic a Clubului CFR din centrul Timişoarei şi cum  s-a asigurat că va rămâne stăpân pe spaţiu.

23 COMENTARII

 1. Ce simplu raspund cand sunt stransi de eiaoc”nu ma intereseaza,o zi buna”;ba nu o sa fie buna Samartinean,Ostaficiuc,Popoviciu!!!Sa platiti pentru aroganta voastra,angajatii aeroportului Timisoara au fost niste unelte pentru voi in ultimele 30 de luni!!!La puscarie cu voi,banditilor!!!

 2. Popoviciu s-a ars la Conventia PD-L
  30 Iunie 2012 / de: Mihai Oancea

  Deputatul Alin Popoviciu nu și-a văzut visul cu ochii în acest sfârșit de săptămână. El a pierdut cursa pentru funcţia de secretar general adjunct al PD-L pe regiunea vest. Popoviciu nu a reuşit să adune decât 396 de voturi. Cele trei funcţii de secretar general adjunct regional au fost ocupate de Lucian Bode (Vest), Gabriel Berca (Moldova) şi Ştefan Pirpiliu (Sud).

 3. Profil de baronas local: primarul PD-L de Varias, Vasile Horj:Varias-una din ultimele frontiere ale afacerilor dubioase ale guvernării portocalii. Primar: PD-L-istul Vasile Horj, omul de poveste care a organizat o licitație după ce lucrarea a fost executată. Tartorul zonei: deputatul PD-L Alin Popoviciu.

  Comuna Variaș și-a confirmat celebritatea în urma mega-scandalului „bani pentru partid”, care a dus la arestarea și condamnarea fostului șef al ITM Timiș, Cornelia Corescu, și a fostului secretar executiv al PD-L Timiș, Vasile Medeșan. Ultimul deținea și funcția de președinte al organizației PD-L Variaș.

  Cu doi ani înainte de acest scandal, Variașul ar fi putut intra în Cartea Recordurilor. În 2009, primarul Vasile Horj organiza o licitaţie pentru pietruirea unor drumuri din satul Gelu. Lucru normal, de altfel, dacă lucrarea de 600.000 de euro n-ar fi fost deja executată. Şi, ca în filmele cu proşti, firma care a făcut lucrarea, Agma Tiuca Construct, a ieşit la licitaţie abia pe locul al treilea. Societatea în cauză este o firmă de casă a PD-L Timiș, îndeosebi a deputatului Alin Popoviciu, din colegiul căruia face parte, de altfel, și comuna Variaș.

  O altă afacere marca Agma Tiuca la Variaș a avut loc anul trecut. Firma a participat la o licitaţie pentru o serie de lucrări pe Măsura 322, mai exact proiectul integrat „Modernizare străzi Variaş: Realizare sistem de canalizare (reţea de canalizare şi staţie de epurare) în localitatea Variaş. Înfiinţare şi dotare centru de asistenţă după programul şcolar în comuna Variaş şi Modernizarea şi reabilitarea Căminului cultural din localitatea Variaş şi achiziţionarea de costume populare”. Valoarea proiectului: 1,5 milioane de euro. Firma a pierdut licitaţia în favoarea unei societăţi din Spania. Agma Tiuca a contestat licitația, iar comuna a rămas fără fonduri europene, cel puțin până la această oră.

  Afacerile cel puțin discutabile ale primarului portocaliu sunt mai vechi. În 2003, el a organizat o licitație pentru șoseaua dintre primărie și ștrand. Valoarea inițială a contractului a fost de 1,7 miliarde de lei vechi. În final, prețul aproape că s-a dublat, ajungând la 3,2 miliarde de lei vechi. Poate că atunci Horj s-a cam scârbit de licitații, încercând să le dribleze. Astfel, în 2008, în plină campanie electorală pentru alegerile locale, a pietruit șapte kilometri de drumuri din comună fără licitație, banii alocați fiind de 19 miliarde de lei vechi.

  În 2007, o firmă din Sânandrei a executat lucrări de tâmplărie la grădinița cu program prelungit din Variaș, contra a 2,7 miliarde de lei vechi. Ca o coincidență, exact în aceeași perioadă, firmă refăcea tâmplăria termopan la magazinele primarului. În 2008, aceeași societate a refăcut acoperișul și geamurile școlii din Sânpetru Mic, contra a două miliarde de lei vechi. La puțin timp după finalizarea lucrărilor, școala s-a închis. O altă firmă abonată la lucrări de tâmplărie fără licitație îi aparține lui Vasile Medeșan.

  Vasile Horj a avut mai multe combinații cu Vasile Medeșan. În 2002, primăria lui Horj a făcut un interesant schimb de terenuri cu Medeșan. Acesta din urmă a cedat zece hectare de teren extravilan, situat pe coclauri, primind în schimb cinci hectare în intravilan. În hotărârea de consiliu local scria clar că va crea 150 de locuri de muncă pe terenul primit. A creat numai 15, dar a amenjat, în schimb, în acel loc, o cunoscută pensiune, loc de întâlnire, în trecutul apropiat, al unor mahări PD-L. Printre aceștia se număra și Alin Popoviciu, prieten al lui Medeșan. În 2009, Medeșan a pus mâna pe şase hectare de teren din rezerva primăriei, prin metode cunoscute doar de el, primarul Horj şi, eventual, Alin Popoviciu. Terenul în cauză se află exact peste drum de pensiune, între cimitir şi fostul IAS.

  Pe lângă magazinele pe care le deține în comună, Horj este și un mare fermier. În anul 2000 a început prin achiziționarea a cinci hectare de teren arabil. Ulterior, a mai cumpărat trei hectare, pe care le lucrează cu utilajele primăriei. Mai mult, motorina pe care o utilizează – și pe care o facturează pe primărie- era cumpărată de la colega de partid Rodica Boancăș, primarul din Periam. Boancăș este o apropiată a lui Popoviciu și are multe probleme pe la DNA.

 4. Aeroportul Timişoara a recuperat în 2011 debite în valoare de 345.000 de euro
  27 Octombrie 2011 | MariaTeodoru
  În 2010, Aeroportul Timişoara a avut o cifră de afaceri netă de 10 milioane de euro, în creştere faţă de 2009, când afacerile societăţii s-au ridicat la 7,26 milioane de lei.

  Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia a recuperat în acest an 345.000 de euro de la mai multe companii aeriene care operează sau au operat pe aeroport şi nu şi-au îndeplinit obligaţiile financiare pentru serviciile stabilite prin contract de Aeroportul Internaţional Timişoara.

  Potrivit unui comunicat al societăţii, aceasta a luat diferite măsuri de a recupera debitele restante, atât prin măsuri administrative, cât şi prin apelarea la instanţele judecătoreşti.

  Cea mai mare sumă câştigată în instanţă a fost obţinută dintr-un litigiu cu compania Blue Air, valoarea acesteia fiind de 336.248,72 lei pentru servicii aeroportuare de handling şi de operare, precum şi chirii. Alte companii aeriene cu care Aeroportul a mai câştigat în acest an procese pentru recuperarea unor debite sunt Atlasjet Airlines, Carpatair, Moldavian Airlines şi Malev Hungarian Airlines Ltd.

  Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia a mai reuşit să recupereze şi 246.000 de euro prin mijloace administrative. Astfel, cu compania Carpatair s-a ajuns la soluţionare după o convocare la conciliere, în schimb patru aeronave, două aparţinând companiei ABC Air Hungary Ltd şi două aparţinând companiei Blue Air, au fost restricţionate la sol câteva ore până la achitarea parţială sau integrală a debitelor.

  „Aeroportul este o societate pe acţiuni care se bazează pe principiile pieţei, aşadar este normal să facem toate demersurile conform legii pentru a ne recupera debitele. Noi am demarat toate procedurile legale, începând cu discuţii directe, prin negociere, dar când este necesar, ajungem şi la măsuri mai drastice cum ar fi suspendarea serviciilor de la sol şi chiar interzicerea decolărilor’, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia, Cornel Sămărtinean.

  În 2010, Aeroportul Timişoara a avut o cifră de afaceri netă de 10 milioane de euro, în creştere faţă de 2009, când afacerile societăţii s-au ridicat la 7,26 milioane de lei. Compania a avut venituri totale de 11,5 milioane de euro, mai mari faţă de 2009 şi un profit de trei milioane de euro, de trei ori mai mult decât în anul precedent.
  Deci banii au existat,unde sunt dividentele inculpat Samartinean Cornel-Mircea?

 5. In primele 11 luni ale anului, Aeropor­tul international Timisoara a inregistrat peste un milion de pasageri, in crestere cu 16% fata de anul trecut, si un profit de 15,6 milioane de lei, aproape dublu fata de 2009. Potrivit directorului aeroportului din Timisoara, Cornel Samartinean, profi­tul institutiei este aproape dublu in pri­mele 11 luni ale acestui an fata de pe­rioada similara a anului trecut, ajungand la 15.630.000 de lei. In ceea ce priveste des­ti­natiile preferate ale pasagerilor care s-au imbarcat pe Aeroportul international Ti­misoara, Samartinean a afirmat ca pe pri­mul loc se afla Bucuresti, urmat de Berga­mo. Samartinean a adaugat ca o nereali­zare a sa este legata de salariile celor 257 de an­gajati ai aeroportului, insa va in­cerca, in 2011, sa creasca veniturile aces­tora cu 30%, sa ajunga sa fie similare cu cele ale perso­nalului de pe Aeroportul Otopeni.Samartinean Cornel-Mircea ai fost un manager ieftin,de ce?Ca sa echilibrezi balanta salariilor Timisoara-Otopeni era nevoie de 80%,nu 30%!!!Borfasule,la puscarie cu tine!!!Bojogar nenorocit!!!Ai concediat oameni nevinovati!!!Dividentele chilotare!!!

 6. Vasilache Danilovici
  Aspectul constitue o infractiune!!!!!!
  Totodată, prin conţinutul articolelor 50 şi 51, Constituţia menţine obligaţia fidelităţii faţă de ţară a cetăţenilor, precum şi obligaţiile acestora de a respecta legile, iar prin articolul 49 stabileşte strict condiţiile în care exerciţiul unor drepturi sau libertăţi poate fi restrâns persoanelor care le încalcă, şi anume, ”(…) numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea siguranţei naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor (…)”.
  Legea 51/1991 privind Siguranţa Naţională a României incriminează la articolul 19, faptele de ” (…) deţinere, confecţionare sau folosire ilegală de mijloace specifice de interceptare a comunicaţiilor, precum şi de culegere şi transmitere de informaţii cu caracter secret ori confidenţial, prin orice mijloace, în afara cadrului legal, (…)”, calificându-le ca infracţiuni ce se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani.

 7. vasilache dadilovici
  Cadrul legislativ instituit după Revoluţie asigură cetăţenilor României garanţii ferme de exercitare neîngrădită a drepturilor şi libertăţilor, aşa cum sunt ele stipulate în Constituţie. Între acestea se numără şi dreptul persoanelor fizice de a comunica prin scris, prin telefon sau prin alte mijloace de comunicare, fără ca gândurile şi opiniile lor să fie cunoscute de alţii, cenzurate sau făcute publice.
  În dimensiunile vieţii intime, familiale şi private intră şi dreptul exclusiv al persoanei la propria imagine. Conform articolului 26 din Constituţie, nimeni nu poate să se amestece în viaţa intimă, familială şi privată a persoanei. Exercitarea acestor drepturi este protejată prin norme de drept penal, iar autorităţile publice au obligaţia constituţională atât de a le ocroti, cât şi de a le respecta. Se apreciază că este un atentat la viaţa intimă a persoanei ascultarea, înregistrarea sau transmiterea printr-un aparat oarecare a imaginilor sau a vorbelor pronunţate de o persoană.

 8. Angajatii fideli ai aeroportului Timisoara doresc din partea Tribunalului Timis,Parchetului Timis dreptate in cazul fostului lor coleg Mihut Nicolae,decedat,din cauza presiunilor exercitate de managerul Samartinean Cornel-Mircea!?!Autosesizarea domnilor judecatori,procurori!!!Martorii ii gasiti in randul angajatiilor de la aeroportul Timisoara!!!Nu trebuie lasat nepedepsit acest monstru-Samartinean Cornel-Mircea,pentru afacerile dubioase incununate cu acest deces,inca straniu!!!

 9. ce poza a pus si asta frate, e voie chiar asa sa pui ce vrei si cum vrei? si povestile astea inventate ar trebui confruntate cu probe altfel, intra legea in vigoare, fiindca barfele astea nu pot fi lansate chiar asa dupa cum visam noaptea

 10. ba numeautor,esti tare pampalau,ma caraguie,pai daca asa arata foamea!!!faptele sunt reale,banii au fost papati,urmeaza echipa inteligenta sa meara la bulau!!!ai vazut cum chilotarul se masturba in birou pana noaptea tarziu,altii se trageau pe rupte prin birouri,iar Bota e de vina!!!bravo cretinule!!!mars la cobo,tarane!!!

 11. Si totusi noi cei de jos cind primim DIVIDENTELE.Trebuie sa se gindeasca cineva si la noi.Pentru ani trecuti sau dat acum asteptam sa se dea.Sper sa nu se joace NOUL directoe cu noi ca ar fi JALNIC,doctore???????

 12. parerea mea e ca nu ar trebui sa ne intereseze atat de mult afacerile si vietile unor oameni pe care ii cunoastem sau nu. important, mi se pare mie, ca fiecare ar trebui sa isi vada de treburile lui si sa incercam sa facem lucrurile mai bune nu sa tot criticam ce a fost. daca un anume ziarist isi permite sa fie impertinent si zeflemitor la adresa unui om nu inseamna ca e mai bun ca cel pe care il descrie. aici se potriveste din plin zicala „cainele moare de drum lung, si prostul, de grija altuia”

 13. ALINA ESTI TOAPA LUI SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA???FATOOO!!!ACEST NEMERNIC A CONCEDIAT ANGAJATII AEROPORTULUI TIMISOARA,PE NEDREPT,DIN CAUZA PROCESULUI CARE A DURAT TOT ANUL 2010,SUBINGINERUL MIHUT NICOLAE A DECEDAT DIN CAUZA STRESULUI PRICINUIT,AVEA VECHIME IN AVIATIE PESTE 25 DE ANI!?!AFACERILE LE-A FACUT PE SPATELE MUNCITORILOR SI A ECHIPEI INTELIGENTE,ADICA HOTII:CARAGUI,LUPU,CIOLAN.MEZIN,URSU,COVASA,CARE AU SEMNAT DOCUMENTELE PRIN CARE SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA RIDICA LUNAR,TIMP DE 30 DE LUNI SUME CUPRINSE INTRE 25.000-100.000 DE EURO!?! TU VII CU PROVERBE“cainele moare de drum lung, si prostul, de grija altuia”,IAR UN MUNCITOR CARE ADUCE VENITURILE DE MILIOANE DE EURO PE AEROPORTUL TIMISOARA,MERGE LA SFARSIT DE LUNA LA FAMILIA LUI CU MAXIM 1.500 RON!?!ACEST CHILOTAR TREBUIE PEDEPSIT PENTRU AFACERILE DUBIOASE,SPIONAJUL IMPOTRIVA ANGAJATIILOR AEROPORTULUI TIMISOARA!!!SA-TI FIE RUSINE VAGABONDA MICA!!!

 14. nu am jignit pe nimeni cu comment-ul meu si nici macar nu aveam aceasta intentie, sunt un om care calatoreste foarte mult in tara si ma mandresc ca sunt din timisoara si ca aeroportul nostru e impecabil din toate punctele de vedere ( inclusiv din punct de vedere al spatiilor comerciale ). parerea mea este ca suntem la inaltime cu calitatea serviciilor si aspectul comercial al aeroportului. nu cunosc detalii politice despre conducatorii sau managerii aeroportului si , cred eu, asta numa face vagaboanda sau toapa.

 15. Pentru toti cei ce nu gindesc,ce are Samartinean cu (dumnezeu sa il odihneasca)cu Mihut,toate problemele lui au fost cu actualul director si cu madam Alexa,nu mai debitati minciuni.Cine lucreaza in acest aeroport cunoaste toate aceste minciuni ordinare ,si Mihut o sa va blesteme ca il folositi nemernicilor.Pe cine a dat Samartinean afara?A fost pe vremea lui presiunea si suglarnicirea de astazi cind ingineri sint trimisi la mecanici si obligati sa se prostitueze cum face madam Nicoleta de la presa,sau cealalta de la birou si alti care lingggggggg cu multa satisfactie datorita lipsei de caracter..Am fost respectati si cum puteti sa spuneti ca muncitori care cu adevarat meritam am avut cele mai mari cresteri de salarii fata de birouri.oare am uitat asa repede?Ce a furat samartinean?Oare in zadar sa batut la Bucuresti impreuna cu Les ca sa putem sa ne luam dividentele doi ani la rind?oare nu putea si el il loc sa dea dividente cheltuia bani aiurea pe comisioane grase?multa ipocrizie e in sufletul unora(asta pentru cei care au suflet)Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine

 16. Stimate ziarist,
  Orice om cu scaun la cap sesizeaza intentia dvs. clara de a discredita cu orice pret persoana deputatului Alin Popoviciu. Nu am nicio treaba cu nimeni, nu tin partea nimanui, nu fac politica dar , nu inteleg de ce pana acum nu a aparut niciun articol bombastic ca acesta, in care faceti pe justitiarul din vestul tarii??? Pentru cine scrieti, sau mai concret: la comanda cui? Sunteti patetic, incercati sa copiati stilul altor jurnalisti oligofreni de Bucuresti, care in afara cuvintelor: Exploziv! sau Soc ! pe care le pun inaintea fiecarei propozitii, nu au nicio treaba cu meseria in sine, ci doar dorinta de a iesi cu orice pret din anonimat.
  Andre Gide afirma: „eu numesc ziaristică ceea ce va fi mai puțin interesant mâine decât astăzi”… Chiar credeti ca ati ales momentul optim pentru a difuza o astfel de stire? Respectivul spatiu comercial din cate am auzit, functioneaza in actuala forma de 2 ani !!!
  Ca o curiozitate, cate surse ati verificat inainte de a scrie acest articol?
  Meteahna celor din tagma dvs. e ca ne luati de prosti pe toti.
  Nu mai scrieti doar de dragul de a creea senzationalul, nu ne impresionati cu articole de genul: “bă Ilie Sârbu, pentru ce le-am dat 600 de milioane la muiştii ăştia?”, (asta e doar unul din stralucitele articole ce va apartin), astea sunt titluri de ghena, de Dan Diaconescu in direct si in Reluare.
  Incercati domnule ziarist sa ridicati stacheta calitatii pseudo articolelor pe care le scremeti, incercati sa va depasiti conditia de ziarist marioneta.
  Cu stima,
  un cititor ratacit in tranzitie.

 17. 1.12 luni(intreg anul 2010 Samartinean l-a tarat prin tribunalul Timis,exista documente!!!);2.Samartinean i-a executat pe:Chivu,Stamatovici,Peianov,Sevastre,Reimer,Iesan,Dorosenco,Popa,Truica,Grecu,Popovici(concediati,schimbati din functii fara motive),vreo 2 comisari,inca 2 de la spioni;3.cand dai 150-200 ron,la salariu de 1.000 de ron!?!cand Covasa are 2.700 ron!?!asta e egalitate?4.Samartinean a furat:contracte dubioase(curatenie,pasari,mistreti,parcari,paza,resturante,utilaje),comision 2-3% din contract!?!P.S.un amic de la J.A.T. se intreba unde sunt cei 80.000 de dolari din embargoul sarbesc,1995!!!Dumnezeu nu ajuta hotii NICIODATA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.