După modelul Ostaficiuc – Bojin, senatorul PSD care l-a învins pe Blaga...

După modelul Ostaficiuc – Bojin, senatorul PSD care l-a învins pe Blaga şi-a luat şef de cabinet pe fostul pedelist Dorin Cândea

5
DISTRIBUIȚI

Fostul pedelist Dorin Cândea a primit un post călduţ de la noua putere – a fost „uns” şef de cabinet al senatorului PSD de Sânnicolaul dorin candea 3Mare, Marcel Suciu, cel care l-a învins pe . Plecat din PD-L pentru că nu a primit nominalizarea ca să candideze în colegiul Jimbolia, a fost primit cu braţele deschise de Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş şi al filialei judeţene a PSD. Asta după ce Bojin a beneficiat de bunăvoinţa lui Constantin Ostaficiuc în timpul guvernării Boc, şeful PD-L Timiş fiind cel care l-a susţinut ca să rămână şef  la Apele Române Banat. Dorin Cândea are un trecut penal, fiind condamnat  la doi ani de închisoare pentru fals material în înscrisuri oficiale şi pentru complicitate la fals material după ce a înmatriculat maşini cu acte false, ulterior fiind reabilitat.


 La alegerile locale din 2008, Dorin Cândea s-a remarcat prin urmărirea jurnaliştilor care s-au dus să relateze despre un incident petrecut în localitatea Ciacova.. Ulterior, în aprilie 2009, Dorin Cândea a fost numit şeful RAR Timiş. Numele fostului pedelistul Dorin Cândea a apărut și în dosarul DIICOT Slobozia, în care a fost cercetat Sergiu Băhăian, alături de alţi complici, pentru o serie de asasinate, dar şi “ţepe” de 5,4 milioane lei.

Cu toate că a fost, în ultimii ani, un membru important al PD-L Timiş, fiind consilier judeţean şi şef al RAR Timiş, Dorin Cândea a fost, în numai câteva luni, integrat perfect în PSD Timiş. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica de ce l-a angajat pe fostul pedelist ca şi şef de cabinet, Marcel Suciu a declarat că „în campania electorală m-a ajutat foarte mult. Era o datorie a mea faţă de el. Ca şef de cabinet se va ocupa de legătura cu cetăţenii din colegiu”.  Ulterior, Suciu a revenit şi a susţinut că „nu este decât un consilier la cabinetul meu. Ce probleme a avut? Alea cu condamnarea? Nu este el el lidero mahimo la cabinet”

 

5 COMENTARII

  1. Tare si Suciu asta , si-a luat hot cu pedigre langa el ce sa faca cu maidaneji, dar cum dracu ramane cu culturile alea 7 -8 intr-un an pe aceeas sola ,din cate am auzit in mandatul urmator ne va invata cum cu o purcea, spre exemplu crescuta de mama domniei sale vom depasi toate greutatile vieti si vom iesi din criza si inca pe profit…
    Felicitari Matei , din pacate nu esti om , in rest tote cele bune….

  2. Infractor la infractor trage! Domnului senator Suciu nu i se pare nimic anormal cand vorbeste de dubla condamnare a sefului sau de cabinet. Ce spune asta? Ca stie si Suciu cum e sa fii infractor. Cat despre Bojin, lucrurile sunt clare e inconjurat numai de infractori sau potentiali infractori: Candea, Petrisor, Maran, plus conexiunile din familie. Deci, despre ce discutam aici? In curand pe ecrane probabil ca domnul Candea o sa scoata inregistrarile cu Suciu si Bojin, in ipostaze TARI!

  3. Domnul Matei Suciu, pe timpiul campaniei electorale a lasat o impresie buna si majoritatea dintre noi ne-am mobilizat, familiile, prietenii,cunostiintele. colegii si vecinii sa-l pedepsim pe Vasile Blaga si sa votam un banatean de-al nostru. Asta am facut si domnul MATEI SUCIU a cistigat colegiul cu peste 60%. Ca sa ne rasplateasca pentru votul nostru masiv, a ales varianta ca un fost PDL-IST penal sa fie puntea intre dinsul si electoratul care l-a trimis in SENAT. Va multumim domnule Dragos BOTA, pentru articol, asta meritam asta avem. Oricum aceasta chestiune va ajunge la urechile tuturor alegatorilor

  4. Cum poate sa se reabiliteze cineva care a falsificat o data? Nu voi intelege niciodata. Si mai sint lasati in functii. Ce modele vor avea generatiile viitoare? Daca numai prin falsuri, minciuni, etc. ajungi „sus”? Eu as fi curioasa comentariile D-lui Ponta si Antonescu, Cind toti penalii PDL-ului sint la USL. Pai de asta v-au ales oamenii? V-au ales, pentru a scapa de pedelisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.