Ce investiție, în premieră pentru România, s-a făcut la Aeroportul Internațional „Traian...

Ce investiție, în premieră pentru România, s-a făcut la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”

2
DISTRIBUIȚI

foto 1 porti preboarding

Una dintre „porțile” de intrare în România dinspre Occident, aeroportul din Timișoara este străbătut zilnic de un număr tot mai mare de pasageri, iar, datorită unei noi investiții, fluxul acestora va fi mult mai eficient.

Astfel, au fost instalate trei porți automate “preboarding” sau de preîmbarcare.


Una dintre ele se află în zona de plecări interne, iar celelalte două, la plecări externe, în fața punctelor de verificare a poliției de frontieră. Porțile au un cititor de bilete care filtrează pasagerii, în funcție de destinația lor, indicându-le direcția spre poarta de îmbarcare.

„Prin introducerea acestui sistem nu mai este necesară prezenţa unui angajat al aeroportului care să verifice biletele şi să facă îndrumările spre porţile de îmbarcare, procesul fiind unul computerizat. De asemenea vom reuşi să avem atât o mai bună evidenţă a plecărilor cât şi a numărului de pasageri care folosesc serviciile aeroportului Timişoara, ceea ce va duce la o îmbunătăţire a fluxului de pasageri”, a explicat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara “Traian Vuia”, Dan Idolu, într-un comunicat de presă. Porţile automate de preîmbarcare fac parte din modernizarea în sistemul SITA, operaţional pe aeroportul Timişoara din 2007.

 

2 COMENTARII

  1. „Flux” mult mai penibil!!! Sa veniti vineri intre orele 16-19 sa pozati „eficientele” porti preboarding cum stau deschise deoarece este o imbulzeala de nedescris…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.