Scandal între două clanuri țigănești cu focuri de pistol și arme albe...

Scandal între două clanuri țigănești cu focuri de pistol și arme albe UPDATE 3 Liderii clanului „Viscol” reţinuţi

4
DISTRIBUIȚI
scandal lugoj tigani
Scandal între două clanuri țigănești, în această dimineață, cu focuri de armă și săbii pe  strada Mărășești din Lugoj. Una dintre familii s-a trezit că este atacată de  fratele bulibașei din Lugoj după ce au avut o dispută din cauza căsătoriei unei pirande. Surpriza pentru atacatori a fost că proprietarul a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras mai multe focuri. Unul dintre proiectile s-a oprit în piciorul unuia dintre agresori. În timpul altercației în care au fost implicate mai multe persoane, un alt bărbat a fost tăiat la mână cu o sabie. Ambii răniți au fost transportați la spital de ambulanțe. Polițiștii și jandarmii sosiți la fața locului au ridicat pentru audieri mai multe persoane implicate în scandal, începând ancheta pentru ultraj contra bunelor moravuri. Din primele verificări, a reieșit că bărbatul care a tras avea permis de port armă. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului. Vom reveni cu amănunte.
Foto www.lugojonline.ro
UPDATE 1 Potrivit polițiștilor scandalul a izbucnit de la o cununie. ”Scandalul de la Lugoj a izbucnit în urma unor neînțelegeri legate de o căsătorie.


Cineva a folosit o armă cu bile de cauciuc. În acest moment persoanele sunt audiate la sediul Poliției Lugoj și se fac cercetări pentru folosirea unei arme neletale fără drept și ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Ancuța Morariu, ofițer de presă al Poliției Timiș. Victimele sunt Ioan Mihai, 53 de ani, împușcat cu bile în picioare și lovit în cap cu patul armei, respective Ioan Căldăraș, 37 de ani, tăiat în palmă cu sabia de care a încercat să se ferească în timpul altercației.
UPDATE 2 Pentru că membrii celor două familii s-au strâns la sediul Poliţiei Lugoj s-a solicitat intervenţia mascaţilor de la SIR pentru a se evita reizbucnirea scandalului, conform lugojonline.ro. Înarmaţi până-n dinţi şi având cu ei câini de intervenţie, poliţiştii din trupele speciale s-au postat în faţa sediului Poliţiei.
UPDATE 3  În urma audierilor a fosz începută urmăriea penală împotriva a trei persoane , iar în cazul a două dintre ele, Boţ Iulian zis „Viscol” şi Boţ Iulian zis „Costa”, fiul primului,  s-a decis reţinere pe 24 de ore.  Aceştia au fost acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, folosire fără drept a unei arme neletale şi loviri sau alte violenţe. Clanul lui Iulian Boț, zis „Viscol” terorizează Lugojul de ani de zile și au mai existat episoade violente în care s-au folosit pistoale, săbii și topoare, scrie Jurnalul Naţional. De fiecare dată, Iulian Boț a reușit însă să scape în urma unor expertize și dosare instrumentate în mod superficial și cu ajutorul unor avocați abili.

4 COMENTARII

  1. Cum e posibil asa ceva? Politia din Lugoj e mana in mana cu aceste clanuri tiganesti care fac legea si baga spaima in toti locuitorii orasului! Cand se va schimba ceva? Nu se mai poate in ritmul asta

  2. La Lugoj de mult timp e un scandal permanent intre clanurile tiganesti cu aprobarea si implicarea directa a sefilor Politiei Lugoj! Cand se va termina?

  3. De ce politia nu ii intreaba pe acesti PARAZITI AI SOCIETATII care sunt sursele lor de venit si din ce si-au cumparat casele si masinile. Pt. acesti tigani nu functioneaza institutiile statului? Confiscarea si incarcerarea pt. aceste putori nu functioneaza ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.