Medicii de la Maternitatea “Odobescu”, premiaţi pentru că le-au oferit o şansă...

Medicii de la Maternitatea “Odobescu”, premiaţi pentru că le-au oferit o şansă femeilor infertile să devină mame

0
DISTRIBUIȚI

oprea

Echipa de medici de la Maternitatea “Odobescu” din cadrul Spitalului Municipal Timişoara a fost premiată, în această săptămână, pentru că a implementat cu succes un proiect finanţat din fonduri europene.


Prin intermediul acestuia, zeci de femei cu infertilitate din România şi Ungaria au fost operate în comun de medici specialişti în chirurgie endoscopică ginecologică. Toate intervenţiile chirurgicale s-au desfăşurat cu succes, astfel că fiecare femeie a primit o şansă de a deveni mamă.

Premiul a fost oferit medicilor timişoreni la Budapesta de către Autoritatea de Management a Programului de Cooperare România – Ungaria, marţi, pentru proiectul “Cooperare transfrontalieră activă în tratamentul infertilităţii feminine”, ce a avut sloganul “Două ţări, un scop comun!”. “Diploma am primit-o pentru că ne-am depăşit cu mult indicatorii propuşi şi ni s-a spus ca proiectul nostru a îndeplinit cel mai bine obiectivul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, adică am realizat apropierea persoanelor de o parte şi de alta a graniţei pentru rezolvarea problemelor comune”, a spus Olimpia Oprea, managerul de proiect.

Foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.