Eleva care a băut țuică împreună cu doi colegi în toaleta școlii...

Eleva care a băut țuică împreună cu doi colegi în toaleta școlii până a ajuns în comă alcoolică, internată la Neuropsihiatrie. Cum vor fi sancționați tinerii

0
DISTRIBUIȚI

fata_betie

Doi din cei trei tineri care au ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”, în urmă cu două zile, după ce au băut țuică în toaleta școlii, și-au revenit. Ieri, medicii au decis să-i externeze, însă fata de 15 ani, care s-a chefuit împreună cu colegii ei, nu se simte prea bine. Ea a fost transferată la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă din Timișoara, tânăra având și probleme psihice. Cornel Petroman, inspectorul școlar general al județului Timiș, a povestit că “cei trei tineri, elevi în clasa a X-a la Școala Profesională “Gheorghe Atanasiu” din Timișoara, au băut jumătate de litru de țuică de la un elev extern al școlii, în toaletă, miercuri, în pauza de la ora 10.00.


Fata care a băut cu colegii ei era sub tratament pentru că are niște probleme psihice. Aceasta s-a simțit rău, iar profesoara care i-a găsit pe tineri în toaletă i-a dus la cabinetul medical al școlii, dar pentru că starea de sănătate a fetei s-a înrăutățit, cei trei elevi au fost transportați de urgență la Spitalul de Copii”.

Fata va mai rămâne o perioadă internată la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă din cadrul Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”. Cornel Petroman a ținut să precizeze că cei trei elevi care s-au îmbătat în toaleta școlii vor fi sancționați. Pentru că trebuie să termine zece clase obligatoriu, tinerii nu pot fi exmatriculați, însă, cel mai probabil, se vor alege cu note scăzute la purtare.

Foto: www.wikihow.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.