Grindeanu anunță motivul INCREDIBIL pentru care nu se redeschide traficul la pasajul...

Grindeanu anunță motivul INCREDIBIL pentru care nu se redeschide traficul la pasajul Michelangelo

5
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

Liderul PSD Timişoara Sorin Grideanu s-a săturat de anunţurile făcute de liderul PNL Timiş primarul Nicolae Robu cum că social –democraţii ar fi pierdut alegerile. Prin intermediul unui comunicat de presă, pesedistul atenţionează “domnule primar, Timişoara are nevoie de multe, foarte multe lucruri dar în nici un caz nu de interpretări repetate şi obsesive ale votului dat duminică. Dacă faceţi calculele pentru a vă linişti eul personal, deranjat de rezultatele înregistrate, este în regulă. Vă înţeleg şi efortul disperat prin care forţaţi o explicaţie în care să minimizaţi scorul net superior obţinut de PSD în faţa PNL, atât la alegerile parlamentare cât şi pe Colegiul 3 Timişoara. Din păcate, toate aceste calcule nu aduc nici un plus pentru timişoreni.


Domnule primar, vă recomand să vă ocupaţi de oraş şi să lăsaţi calculele pe seama analiştilor politici. Timişoara are nevoie de realizări, de calm, de linişte, Timişoara are nevoie de proiecte duse la bun sfârşit. Timişoara are nevoie ca atenţia primarului să fie focusată exclusiv pe problemele timişorenilor “.

Grindeanu îi reaminteşte primarului plecat în Singapore că Timişoara este în continuare plină de şantiere şi că traficul infernal a devenit un calvar pentru şoferi. Pesedistul mai acuză şi că a auzit din mai multe surse că, deşi circulaţia pe Michelangelo ar putea fi deschisă acum, nu se va face nimic până la revenirea primarului care ţine neaparat să taie panglica. Grindeanu conchide că “oricum, Timişoara trebuie să meargă înainte, să funcţioneze dincolo de orgolii. Noi, indiferent de partidul din care facem parte, trebuie să fim înainte de toate timişoreni şi mai apoi lideri politici “.

5 COMENTARII

  1. D-le Viceprimar. In cei cazuti nu se loveste. Oricum, dl. Coifan, un om deosebit, a decontat tampeniile lui Robu si ale lui Antonescu ! Dl.Robu, poate taia oricate `pamblicute` doreste, pt ca le taie degeaba. Vae Victis !!

    • Mergeti pe santier si puteti vedea ca nu e gata inca , eu am fost azi 29 mai, se lucreaza continuu , eu nu sunt simpatizantul nici carui partid politic , tot ce am observat insa , e ca acesti trepadusi de la PSD cauta tot felul de motive ca sa denigreze imaginea actualei administratii care prin acest deranj facut in oras incearca sa il faca sa arate asa cum ar trebuii , aici nu s-a facut nimic in ultimii 20 de ani , iar de furat nu cred ca se pune problema in cazul domnului Robu , dansul a fost rectorul politehnicii atatia ani , a fost senator , averea dansului nu a crescut precum a hienelor de la psd care jupoaie tara . Rusine timisorenilor care il critica pe acest om care face ceva pt orasul asta care arata oribil in comparatie cu multe orase din tara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.