Contrabandiști de tutun, trimiși în judecată. Cum au fost prinși și câte...

Contrabandiști de tutun, trimiși în judecată. Cum au fost prinși și câte țigări transportau

1
DISTRIBUIȚI

contrabanda tigari oravita (1)

Doi contrabandiști de țigări au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta. Este vorba de Sorin Ștefan Kohler, acuzat de deţinerea şi transportul bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, respectiv de Loredana Ramona Șerban, acuzată de aceleași infracțiuni.

”În data de 10 ianuarie 2011, inculpatul, aflându-se la volanul autoturismului marca „Opel Astra”, a fost oprit pentru control pe strada Crișan, din oraşul Gătaia, judeţul Timiş, iar în urma controlului efectuat a fost găsită în portbagajul autoturismului cantitatea de 65.240 ţigarete marca „Fast”, de proveniență Republica Serbia, bunuri care nu au fost plasate sub un regim vamal, iar inculpatul cunoștea că acestea provin din contrabandă”, se arată în rechizitoriu.


Femeia a fost depistată pe 10 august 2012. ”Inculpata a deţinut şi transportat cu autoutilitara marca „Renault”, pe drumul public DJ 588, la intrarea în localitatea Şemlacu Mare, jud. Timiş, cantitatea de 90.000 ţigarete marca „Fast”, având aplicate timbre de Serbia, cu intenţia de a le revinde în municipiul Reşiţa, în condiţiile în care cunoştea că acestea provin din contrabandă”, scriu procurorii.

Ambele dosare au fost trimise, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Deta.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.