Primăria Timișoara a cheltuit în nouă luni banii alocați pentru spații verzi...

Primăria Timișoara a cheltuit în nouă luni banii alocați pentru spații verzi în 2014. Ce a dezvăluit deputatul Sorin Grindeanu la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

 

intretinere spatii verzi la timisoara01jgp

Deputatul Sorin Grindeanu, liderul PSD Timişoara,  a anunţat că nu mai sunt bani pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din Timișoara deoarece nu au fost gestionați cum trebuie și a dezvăluit în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că rectificarea bugetară din plenul de vineri va avea ca principală temă suplimentarea de fonduri destinate acestor lucrări.

„Vineri, la plenul CLT, se face rectificare de buget inclusiv pentru spații verzi. Nu mai sunt bani, se dau bani în plus. În nouă luni s-a cheltuit tot bugetul pentru un an de zile. Eu cred că ultima rectificare de buget a fost în iulie. Dacă noi nu vom vota această rectificare de buget, la ceea ce înseamnă spații verzi nu se va mai întâmpla nici o lucrare în Timișoara. Și la drumuri situația e identică”, a dezvăluit Grindeanu în cadrul emisiunii în PRESSALERT LIVE.

Mai mult decât atât, acesta a precizat că,


Primăria Timişoara a plătit firmei Drufec Cons de 34 de ori mai multă iarbă decât a cosit în realitate. Vezi cât este prejudiciul şi conexiunile cu iz penal" href="http://www.pressalert.ro/2014/08/acuzatii-ale-curtii-de-conturi-primaria-timisoara-platit-firmei-drufec-cons-de-34-de-ori-mai-multa-iarba-decat-cosit-realitate-vezi-cat-este-prejudiciul-si-conexiunie/" target="_blank">după ultimul raport al Curții de Conturi, s-au furat bani
și că firmele angajate să efectueze lucrările cu un anumit buget sunt tot din sfera PNL. „Chiar dacă tarifele au fost cu 70 % mai mici cum spunea domnul Robu, Curtea de Conturi spune că s-a furat pe altă parte. Pe suprafețe, pe nume de oameni punctați și așa mai departe. Întâmplător, acele firme sunt extrem de apropiate de ceea ce înseamnă PNL-ul. Văd că mai nou o chestiune de corupție, chestiune care ține de furt, nu îl preocupă pe domnul Robu”, a spus deputatul.

Legat de suplimentarea bugetului, Sorin Grindeanu a spus că „nu știu, pentru că astăzi am încercat să mă întâlnesc cu consilierii locali, consilierii locali au fost să ia rectificarea de buget de la primărie și li s-a spus că nu e gata. Astăzi e miercuri, iar rectificarea trebuie să fie prezentată în plen vineri. Vi se pare normal?”. Acesta a mai adăugat că va discuta cu consilierii PSD și se va consulta cu cei de la PC în ceea ce privește votul, iar în cazul în care rectificarea nu va fi votată, „Timișoara va fi văduvită de toate lucrările de acum și până la sfârșitul anului, pentru că banii s-au terminat. Dacă vorbim de spațiile verzi, sunt lucrări foarte mari care trebuie făcute în toamnă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.