Consilerul PSD, Adrian Negoiţă, la PRESSALERT LIVE: „ACS Poli este un proiect...

Consilerul PSD, Adrian Negoiţă, la PRESSALERT LIVE: „ACS Poli este un proiect social”. Ce schimbare drastică va avea loc VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

acs.poli_.chiajna4-1024x682

Consilierul judeţean PSD Adrian Negoiţă, de la PSD Timiş, a vorbit în această seară la PRESSALERT LIVE despre finanțarea echipelor sportive din județul Timiș. În calitate de şef al comisiei de cultură şi sport a CJT, pesedistul a menţionat că prioritare pentru CJT sunt proiectele care finanţează tradiţiile acestui judeţ şi care ajută la păstrarea şi perpetuarea unor obiceiuri vechi.


Legat de ancheta privind finanţarea FC Poli patronată de Marian Iancu, Negoiţă spune că procurorii nu au descins la CJT pentru a ridica documente. Chiar şi aşa, pesedistul spune că alături de colegii săi din partid, în calitate de consileri judeţeni, au votat împotriva banilor daţi către Iancu.

Subiectul ACS Poli a fost abodat şi el. Negoiţă a comentat legat de finanţarea pentru ACS Poli. „În ceea ce priveşte sportul de performanţă aş fi de acord să finanţăm partea de infrastructură. Numai în România se dau sume enorme pe bani de salarii. Prea mulţi bani se duc pe salarii în sport şi prea puţin pe copii. (…) ACS Poli este o treabă de filosofie. Nu mă ascund, în proiectul USL am fost de acord că ACS Poli este un proiect social. Timişoara este dornică de fotbal. Că nu are performanţă este altceva. Eu aceşti bani i-aş vira înspre sportul juvenil şi sportul de masă. Timişoara trebuie să se hotărască ce vrea. Marile oraşe finanţează un sport două. Vrem şi rugby şi handbal şi baschet, trebuie să decidem”, a spus Negoiţă.

Mai mult, consilierul spune că a purtat disucţii şi cu şeful său Titu Bojin şi că de anul viitor schema finaţării ACS Poli va fi schimbată radical.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.