Titu Bojin anunță: centrul intermodal se va realiza la Remetea, nu la...

Titu Bojin anunță: centrul intermodal se va realiza la Remetea, nu la Giroc

4
DISTRIBUIȚI

titu bojin 111

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat astăzi că centrul intermodal va fi realizat la Remetea Mare, și nu la Giroc, așa cum era trecut în masterplanul general de transport al României.


Liderul PSD Timiș spune că apărea Giroc, și nu Remetea în document din cauza unei greșeli a celor de la Ministerul Transporturilor, care a fost corectată.

„Am reușit să avem prins centrul intermodal de la aeroport, de care își tăiau unii venele că nu se va mai face. Sigur, a fost greșit trecută locația, ne-am pus de acord cu Ministerul Transporturilo și în condiții normale, centrul intermodal se va realiza tot în zona aeroport, Remetea, nu pentru că este președinte de la Remetea, ci pentru că aeroportul este în zona Remetea, iar autostrada este tot în zona Remetea. Nu se poate realiza la Giroc, a fost o greșeală a colegilor de la Ministerul Transporturilor, care au trecut Giroc, fiind trecut în planul lor ca un posibil centru CFR”, a explicat Titu Bojin.

4 COMENTARII

  1. Vrem sa vedem ca scrie undeva, in vreun document, negru pe alb, treaba asta! Si mai ales ca va incepe constructia de la Remetea.
    Pana atunci, doar vorbe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.