Zeci de copii abandonați de la orfelinatul „Frații Onisim” din Timișoara i-au...

Zeci de copii abandonați de la orfelinatul „Frații Onisim” din Timișoara i-au scris Moșului. Cum poți „adopta” o scrisoare

4
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt încurajați să vină în sprijinul celor 26 de copii abandonați de părinții naturali care acum se află în grija Orfelinatului „Frații Onisim” din oraș, ale căror povești sunt de-a dreptul cutremurătoare. Acești micuți au fost abandonați pe străzi, agresați sau ignorați, iar acum au o șansă la un viitor altfel, datorită celor două familii care se îngrijesc de ei.

O companie din Timișoara, impresionată de poveștile lor, vrea să le dăruiască acestor prichindei un strop din bucuria Crăciunului. Astfel, angajații firmei și-au propus să fie spiridușii lui Moș Crăciun, au luat scrisorile pe care copiii le-au scris Moșului și în care fiecare dintre ei și-au spus cele mai mari dorințe și așteptări pentru un cadou de Crăciun.


Cât sunt de mici, aceste suflete nevinovate își cunosc condiția. Sunt modești și își doresc lucruri de care au nevoie zi de zi. Aproape toți îl roagă pe Moș Crăciun să le aducă haine, abia apoi jucării și dulciuri.

Timișorenii sunt invitați să se alăture campaniei „Adoptă o scrisoare” a unui copil orfan sau abandonat și să le cumpere micuților cadourile pe care speră să le aducă Moșul în seara de Ajun. Oamenii cu suflet mare pot fie dona 100 de lei pentru cumpărarea unui cadou, fie pot cumpăra darurile menționate de copii și să ducă pachetul la orfelinat. Scrisorile copiilor către Moș Crăciun pot fi citite AICI!

4 COMENTARII

  1. As dori sa indeplinesc dorinta unui copil de Craciun. Va rog sa ma ajutati. Cum pot lua legatura cu d-voastra. As dori sa vin sa-i si vad pe acesti copilași. Multumesc!

  2. Bună ziua. Încerc de careva săptămâni sa iau legătura cu cei de la centru dar nu răspunde nimeni . Ma puteți ajuta cu un al nr în afara de cel de fix afișat pe pagina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.