EXPLOZIV Sindicalistul şef Doinel Malcoci l-a desfiinţat pe şeful Poliţiei Rutiere, Marcel...

EXPLOZIV Sindicalistul şef Doinel Malcoci l-a desfiinţat pe şeful Poliţiei Rutiere, Marcel Crăciunescu, la PRESSALERT LIVE. Ce dezvăluiri a făcut despre acesta şi Titu Bojin VIDEO

13
DISTRIBUIȚI

Dezvăluiri explozive în această seară la PRESSALERT LIVE, făcute de președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Timiș, Doinel Malcoci, vizavi de susţinerea de care se bucură şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Marcel Crăciunescu din partea fostului şef al PSD Timiş, Titu Bojin, dar şi despre accidentul în care ar fi fost implicat Bojin pe autostradă, anul trecut, şi care ar fi fost muşamalizat. Malcoci a povestit că a mers personal la Titu Bojin pentru a discuta despre faptul că şeful Poliţiei Rutiere ar fi un personaj nociv şi că de la venirea lui s-ar fi brevetat mutarea unor agenţi de la alte servicii. Malcoci a arătat în direct şi telefonul său pe care avea mesaje cu Titu Bojin în care se stabilea întâlnirea cu pricina.

„M-am dus a doua zi cu un coleg pe care îl cheamă Grozescu. Am zis să am un martor. Am aşteptat că nu a ajuns la ora la care a zis, apoi am intrat undeva, la o încăpere undeva în spate. M-a dus domnul Oprea. I-am spus tot ce avem pe suflet, printre care şi despre accident. I-am spus că acest om pentru care a intervenit să devină şeful Poliţiei Rutiere a făcut aia şi aia şi aia”. Întrebat dacă Bojin a admis că l-a susţinut pe Crăciunescu, Malcoci a spus că „nu a spus nici aşa, a spus că este prietenul lui. I-am zis dacă <<l-aţi adus în instituţia asta>>. A zis <<nu, că noi am făcut recomandări>>. Dânşii şi-au dat acordul legat de domnul Crăciunescu”, a spus Malcoci. Mai mult sindicalistul a susţinut că inclusiv colegi de-ai săi care ar fi fost cunoscuţi că sunt amatori de şpăgi ar fi fost transferaţi la Rutieră.
Legat de accidentul în care Titu Bojin ar fi circulat pe contrasens pe autostradă şi ar fi lovit maşina unei firme de electricitate, condusă de o femeie, caz care ulterior ar fi fost muşamalizat, Malcoci a spus că „domnul Bojin nu ar fi lovit acea maşină, dar femeia s-a speriat şi ar fi intrat în balustradă.


Acest lucru nu se ştia, dar a fost aflat de la poliţiştii din Lugoj, cărora le era frică să vorbească. Am aflat că s-au făcut intervenţii la Poliţia de la Autostrăzi.(…) Domnul Bojin nu a recunoscut nimic, a spus că aşa ceva nu s-a întâmplat, că nu există accidentul. Prima reacţie. Dacă e să fiu un nemercnic, cum sunt de altfel, o să vă spun că legat de psihologie se pricepe la chestiunile în care atingi un subiect şi nu schimbă mimica feţei. E în regulă, eşti meseriaş…”, a spus Malcoci.
Poliţistul a povestit şi că a fost căutat de Crăciunescu, după întrevederea cu Bojin. „M-a căutat domnul Crăciunesuc la vreo săptămână sau două, se uita în ochii mei şi i-am spus <<omule, crezi că nu recunosc că am fost? Am fost şi te-am făcut troacă de porci. Părerea mea ar fi să faci doi paşi înapoi şi să dispari>>. A zis că el nu renunţă, că luptă cu toţi”.
Mai mult Malcoci spune că a discutat şi cu şeful IPJ Timiş, Sorin Munteanu, şi cu adjunctul său Florin Bolbos despre schimbarea lui Crăciunescu. „Am avut nenumărate discuţii despre acest Crăciunescu. Nu îmi spuneau ceva anume, dar am înţeles din pasivitate că îl ţine cineva în braţe. Nu sugerau că ştiau. Spuneau că nu au ce să facă. Nu au pârghii, degeaba şi-au dorit să îl schimbe”, a declarat Malcoci.

13 COMENTARII

  1. De Goia ati auzit. Craciunescu asta la transferat si pe domnul Goia cel mai mare spagar de la sectia 4 la circulatie. Motivul pentru ca a luat spaga de la uni ce transportau cateva zeci de oi, dupa ce au trecut de domnul Goia, acesti distinsi oieri au fost opriti de un alt echipaj de politie care au constatat de fapt ca oile sunt furate si hoti au incercat sa-i mituiasca si pe acestia, dandul exemplu pe domnul politist Goia. Dar nici o problema Goia a fost sanctionat aspru cu o mutare la politia Rutiera, unde se incaseaza spaga si mai si. Bravo domnilor sefi de politie, bravo domnilor politisti spagari…..

  2. CIND DNA SE VA OCUPA CU ADEVARAT DE CEI CARE AU SPRIJINIT CLANURILE DE TIGANI SI AU CUPRINS TOT ORASUL ,BINEINTELES CU AJUTORUL PRIMARULUI SI A VICEPRIMARULUI ,CU CEI DE LA CADASTRU ,CU ARHITECTI DIN TIMISOARA ,BINE INTELES CEI CORUPTI CARE SI-AU FACUT AVERE PE ILEGALITATILE FACUTE DE NOTARII TIGANILOR.
    NIMENI NU IA MASURI CUM AU AJUNS SA CUMPERE ATITEA VILE SI EI NU LUCREAZA NICI UNDE
    TOT CE AU FACUT ACESTE CLANURI ESTE O BATJOCORA LA CEI CARE MUNCESC DIN GREU SI NU AJUNG SA-SI CUMPERE UN APARTAMENT
    PINA UNDE PINA CIND SE VA TOLERA ACEASTA SITUATIE

    • Danyel, toate se leaga! Pina la urma se va ajunge si la ei! Crezi , ca astia retinuti nu au treaba cu mafia imobiliara? De unde atitea terenuri, masini, case? Crezi ca pe ei nu i-au ajutat cite-un notar, avocat, primar? Aceia, au avut nevoie de oameni ca Bolbos, Craciunescu, Bojin, etc., sa-i scoata basma curata! Iar, astea cu mostenirile, apa de ploaie!

    • BINE ZIS:

      CIND DNA SE VA OCUPA CU ADEVARAT DE CEI CARE AU SPRIJINIT CLANURILE DE TIGANI SI AU CUPRINS TOT ORASUL ,BINEINTELES CU AJUTORUL PRIMARULUI SI A VICEPRIMARULUI ,CU CEI DE LA CADASTRU ,CU ARHITECTI DIN TIMISOARA ,BINE INTELES CEI CORUPTI CARE SI-AU FACUT AVERE PE ILEGALITATILE FACUTE DE NOTARII TIGANILOR. NIMENI NU IA MASURI CUM AU AJUNS SA CUMPERE ATITEA VILE SI EI NU LUCREAZA NICI UNDE TOT CE AU FACUT ACESTE CLANURI ESTE O BATJOCORA LA CEI CARE MUNCESC DIN GREU SI NU AJUNG SA-SI CUMPERE UN APARTAMENT PINA UNDE PINA CIND SE VA TOLERA ACEASTA SITUATIE

  3. Trebuie schimbata Politia Rutiera din temelii. Toti cei care in acest moment lucreaza la rutiera trebuie inlocuiti, sa nu mai ramane niciunul din cei vechi, pentru ca daca ramane ii invata si pe cei nou veniti toate magariile. Se aude IGPR-ule?

  4. asa se-ntampla cand sunt numiti toti politic,politia,anafu,sanatatea,invatamantu si tot ce misca le pune sefu partidului si atunci cum sa mearga in control la firmele lor si sa respecte legea !

  5. Dany + ca au intrat peste batrani in casa si i-au fortat sa semneze in fata notarului bunul imobiliar (s-a intamplat dupa 90 si asa ceva).Sa confiste tot…….Nu prea se poate deoarece sunt implicati multi oameni puternici (primarii,justitie…!)

  6. Sa fie prieten, cu cine vrea! Important este sa vorbeasca! Poate asa ar trebui sa faca si Popescu, daca ar avea curaj, ca de-aia s-a facut politist (militian)! Ca trupa lui Popescu, nu-i mai buna , stim cu totii! Dar poate, ca este si el printre cei peste 50 de politisti anchetati!

  7. Stiti care este totusi asemanarea dintre Malcoci si Craciunescu ambi au fost incadrati direct de colonelul BALAS tot pe paray Si nici unul nu este politist de cariera Dupa incadrare Malcoci era ocupat cu embargoul iar Craciunescu cu interlopul Muja Acestia sunt cei doi Malcoci un fustrat care a mutat pe la mai multe servicii intrucat este un politist (inginer) slab ,iar Craciunescu un spagar mutat si el din serviciu in serviciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.