Eliza Rogalski, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti de comunicare din România,...

Eliza Rogalski, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti de comunicare din România, vine la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

e-2805

Eliza Rogalski, unul dintre cei mai apreciați și respectați specialiști de comunicare din România, cu 15 ani de experiență în strategie de comunicare, va fi prezentă în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Fondator al Rogalski Damaschin Relații Publice și creator al mai multor campanii de PR premiate la cele mai importante competiții de comunicare din lume – Effie, Cannes, Eurobest, SABRE, IPRA și European Excellence Awards, Eliza Rogalski conduce o echipă distinsă de două ori cu titlul de „Agentia de PR a Anului” și “IAA Excellence Awards”.


Specialista s-a remarcat cu o înțelegere profundă a lumii de afaceri, cu expertiză puternică în comunicarea internă, employer branding, comunicare de criză, media relations, CSR și managementul reputației.

Eliza Rogalski a absolvit Chartered Institute for Public Relations (CIPR Londra) și Berlin School of Creative Leadership.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.