MELODIA pe care Dora Târziu, victima de 16 ani a șmecherului cu...

MELODIA pe care Dora Târziu, victima de 16 ani a șmecherului cu BMW, a înregistrat-o împreună cu prietenii ei. Ascultă VOCEA „fetei cu chip de înger” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

dora tarziu 2

Dora Târziu, tânăra de 16 ani, pe care prietenii ei au numit-o „fata cu chip de înger” a pierdut lupta cu viața, după ce a fost spulberată de BMW-ul condus de Sofian Precup însă va rămâne mereu în mintea și în sufletul celor care o cunosc. Prietenii ei încă transmit sute de mesaje de condoleanțe și spun despre Dora că este o eroină.

Paul Socol, un prieten de-al Dorei este pasionat de hip-hop. Tânărul a compus o piesă de dragoste alături de un alt prieten comun. Paul s-a gândit că cea mai potrivită voce feminină pentru melodia respectivă este vocea gingașă a Dorei.


„Nu am scris niciodată ceva de dragoste și m-am gândit să scriu împreună cu colegul meu Zsolty o melodie de dragoste. Știam că Dora are o voce finuță și frumoasă și că îi place să cânte. Am vorbit cu ea și nu a stat pe gânduri, a acceptat din prima”, ne-a spus Paul.

Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu un an de zile. „Am învățat-o ce trebuie să facă și nouă ne place rezultatul, nu am modificat nimic. Dora cântă refrenul melodiei și o mică strofă. Vreau să spun că indiferent cum ar suna melodia. ea a fost făcută publică în semn de ultim omagiu pentru Dora. Vrem să ne aducem aminte mereu de vocea și de chipul ei”, a mai spus tânărul.

Dorei îi plăcea să cânte, iar Paul i-a propus să mai facă parte dintr-un proiect. Tinerii lucrau la o altă piesă, dar pentru că Dora s-a stins, s-a stins și proiectul. „Mai aveam o melodie în lucru în care Dora trebuia să cânte refrenul, dar cu toate cele întâmplate am renunțat la proiect. Îmi amintesc cât de încântată a fost când i-am spus că o voi ajuta să își facă prima piesă”, a spus Paul.

Chiar dacă Dora era pasionată de muzică, prietenii spun că ar fi vrut să urmeze o facultate pe ramura agriculturii având în vedere faptul că părinții ei au o afacere în acest domeniu. Tânăra își dorea să ducă mai departe afacerea părinților.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.