Petiție online împotriva „tentativelor de desființare” a Clinicii de Chirurgie Vasculară din...

Petiție online împotriva „tentativelor de desființare” a Clinicii de Chirurgie Vasculară din „Județean”, după neregulile descoperite de Curtea de Conturi

3
DISTRIBUIȚI

salon renovat

Curtea de Conturi a descoperit grave nereguli la Clinica de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, condusă de medicul Mihai Ionac. De la operaţii estetice pe bandă rulantă în timp ce bolnavii cronici aşteptă intervenţiile chirurgicale pe liste de aşteptare până la decontări dubioase de medicamente, se arată într-un raport al Curții de Conturi făcut public recent. Pe de altă parte, medicul Mihai Ionac spune că nu este adevărat ce a scris auditorul în raport și tocmai de aceea s-a decis să-l acționeze în instanță pentru că acel raport „mă desființează profesional”.

„Este un abuz. Nu știu de unde au apărut aceste date. Mi se pare ciudat că din toate foile de externare, adică aproximativ 160.000 în ultimii patru ani din Spitalul Județean Timișoara, s-au cerut doar o sută de foi, dintre care 80 de la Clinica de Chirurgie Vasculară”, a spus revoltat șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE de marți.

Aseară, a fost lansată și o petiție online intitulată „NU Desființării Chirurgiei Vasculare din Timișoara!”.


„Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii Universitare de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Spuneți un NU răspicat celor care, prin diverse manevre de culise mediatice, nedemne și lipsite de conștiință, încearcă să desființeze o clinică în care au fost salvate sănătatea și viețile a peste 10 000 de pacienți aflați în situații disperate. Spuneți un NU răspicat celor care, prin atacuri murdare și folosind autorități publice în scopuri contrare competențelor lor legale, discreditează o școală de chirurgie vasculară prezentă în conducerea celor mai prestigioase organisme și asociații medicale din Europa”, scrie în petiția online.

De asemenea, oamenii sunt încurajați să semneze această petiție și pentru că se crede că personalul medical din clinică este „intimidat, amenințat și terorizat”, iar inițiativele colectivului medical, care a atras fonduri pentru modernizarea spațiului secției, sunt „murdărite. „Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii de Chirurgie Vasculară fiindcă mai credeți în valorile adevărate, în sănătatea celor apropiați și fiindcă vă pasă de prestigiul Timișoarei, fiindcă numai și numai oamenii care construiesc, vindecă, mângâie și alină contează în viață”, mai scrie în petiția online.

3 COMENTARII

  1. Poate ar trebui ca si regionala de iinfrastructura a cfr sa se uite curtea mai bine, ca a fost acolo si pe psedisti de simu pe socrusu pe cirste si pe ucenicu lui udrea numa ia mangaiat si sa uita la lucrarea de arta din gara ca si pa acolo so facut mismasuri mai mari.

  2. curtea de conturi a „descoperit nereguli ” in toate domeniile de activitate (inclusive in cele guvernamentale ) dar nici 5% din „descoperiri nu s-au finalizat pentru ca legisilati este stufoasa si confuza generand absurditati. „Vina „prof. Ionac este inalta specializare si capacitatea de munca care genereaza invidii (care pot fi intelese tinand de natura umana ) dar si persecutii (care nu pot fi tolerate) . Sa lasam doctorii in pace ,pentru sanatatea noastra ei au nevoie de liniste !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.