Petreceri, proiecţii de filme şi evenimente cu invitaţi surpriză în cadrul acţiunii...

Petreceri, proiecţii de filme şi evenimente cu invitaţi surpriză în cadrul acţiunii „Timişoara trăieşte Plai”

1
DISTRIBUIȚI

festivalplaiCea de-a zecea ediție a festivalului PLAI de la Timișoara, care va avea loc între 11 şi 13 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean, reunește, în premieră, organizații culturale a căror misiune este să aducă aproape timișorenii de evenimente în spiritul experienței trăite la festivalul Plai.

Sub semnul #TIMISOARAtraiestePLAI, în perioada 3 – 9 septembrie se vor organiza petreceri, proiecții de filme și alte evenimente cu invitați surpriză, toate în locuri speciale din oraș.


Astfel, localuri cunoscute se vor transforma în scene sau cinematografe pentru organizațiile care aduc în Timișoara câteva din experiențele regăsite în Muzeul Satului Bănățean din timpul PLAI Festival.

Programul evenimentelor debutează joi, 3 septembrie, la D’arc, cu un party la care vor participa Seba 1394, Damaja, DarkMatteR, Mental Chemistry & DJ Razy (The Bar) şi K-Lu cu DJ KuKy (The Club). Vineri, 4 septembrie, la Aethernativ vor fi prezenţi Grave for Sale și Andrei de la Haos, iar sâmbătă, 5 septembrie, la clubul Taine SubSound Kru Live Act și dj KuKy vs Happy Flow.

Duminică, 6 septembrie, Scârț Loc Lejer ne provoacă amintiri despre trecut deschizând larg porțile Muzeului Consumatorului Comunist, iar luni, 7 septembrie, Papillion trăește PLAI, din nou live, de data asta cu Exit Oz și Cocktail Acoustic by Ana, Larisa, Andy și Vlad. Marți, 8 septembrie, la Hostel Costel se trăiește un PLAI cu film oferit de „Ceau, Cinema!” – festivalul realizat cu drag și pasiune de Pelicula Culturală și Marele Ecran. Miercuri, 9 septembrie, Timișoara trăiește PLAI la Ambasada, la un monster Jam Session cu muzicieni timișoreni alături de un invitat surpriză.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.