Mircea Bunea Trio a deschis sezonul de toamnă al concertelor din Sala...

Mircea Bunea Trio a deschis sezonul de toamnă al concertelor din Sala Multifuncţională a CJT. Vezi când va avea loc concertul „remember Bela Kamocsa” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>bunea (16) [1280x768]Marţi seara, în Sala Multifuncţională a Consiliului Județean Timiş a avut loc deschiderea sezonului de toamnă al cântărilor cu un recital susţinut de Mircea Bunea Trio.

După cum a subliniat Johnny Bota în cuvântul de deschidere al spectacolului, formaţia abordează un amestec de fusion, blues şi rock, iar printre piesele care s-au făcut auzite la faţa locului s-au numărat „Cissy Strut” (The Meters), „Octopus” sau „Dolemite”. Numărul spectatorilor prezenţi la faţa locului a fost sub aşteptări, dar aplauzele cu care au fost primiţi Mircea Bunea (chitară), Victor Miclăuş (bass) şi Gore Teodorescu (tobe) au fost cât se poate de călduroase.

După finalul concertului, Johnny Bota i-a invitat pe melomanii din Timişoara la o nouă ediţie a manifestării Gala De Blues Jazz Kamo, care va avea loc în 21 – 22 noiembrie, la Sala Capitol, şi a anunţat în premieră şi un concert care va marca împlinirea a cinci ani de la trecerea în nefiinţă a lui Bela Kamocsa.

„Kamo” s-a născut în data de 24 decembrie 1944, la Oradea, şi a fost fondator al formaţiei Phoenix, împreună cu Nicu Covaci, Moni Bordeianu, Claudiu Rotaru şi Pilu Stefanovici, trupă în care a fost prezent până în anul 1971. În anul 1982 a întemeiat Bega Blues Band, una dintre primele formaţii româneşti dedicate muzicii blues, iar în 1990 a pus bazele Galei blues-jazz de la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.