Prima petrecere de revelion 2016 a început deja la Timişoara. Vezi cine...

Prima petrecere de revelion 2016 a început deja la Timişoara. Vezi cine sunt cei care au dat tonul distracţiei

0
DISTRIBUIȚI

 

filarmonica 2

Nici bine nu s-a înserat că primii timișoreni au început să serbeze revelionul 2016. Aproape 900 de timișoreni au venit la Filarmonica din Timișoara la cea de a șasea ediție a spectacolului de An nou, aceștia fiind invitați chiar să stea pe scenă, aproape de orchestră, ca să fie cât mai multe locuri.


„Cei de aici nu sunt nici din orchestră, nici din cor, ci spectatori care de-a lungul anului ne-au aplaudat în pauze”, a explicat în stilul său caracteristic directorul Ioan Coriolan Gârboni. Între uverturi şi suite, spectatorii au avut parte şi de momente de tensiune pentru că Asociaţia Prophilarmonia a organizat o tombolă cu numeroase premii, printre care şi două plasme, extragerile fiind supravegheate de Lorena Vlad, preşedintele executiv al asociaţiei.

În plus spectatorii au avut parte şi de cadouri muzicale – unul dintre spectatori a fost invitat să dirijeze orchestra, altul să cânte alături de orchestră, iar un al treilea să cânte la cuc împreună cu orchestra. „Este o bucurie să avem un public atât de numeros alături de noi la filarmonică. Este cel mai frumos cadou de anul nou. Nu ne dorim decât ca petrecerea să continue şi după încheierea spectacolului”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, directorul Ioan Coriolan Gârboni. În pauză s-a servit un pahar de vin şi s-au împărţit urări de an nou între artişti şi spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.