Site-ul oficial al ”zimbrilor” îi ridică OSANALE arbitrului Vlad Iordăchescu înaintea finalei...

Site-ul oficial al ”zimbrilor” îi ridică OSANALE arbitrului Vlad Iordăchescu înaintea finalei cu Timișoara Saracens. Vezi echipele probabile

0
DISTRIBUIȚI

DSCF0598

Pagina de internet a clubului CSM Știința Baia Mare nu a contenit cu laudele la adresa lui Vlad Iordăchescu, arbitrul de centru delegat pentru finala SuperLigii. Nu mai puțin de două articole au fost dedicate brigăzii de la duelul de mâine cu Timișoara Saracens RCM care va avea loc chiar pe arena maramureșenilor.

”Zimbrii” par să fie încântați de brigada de arbitri de la jocul devenit ”Clasicul rugby-ului românesc” în ultimele ediții de campionat. Partidele dintre Baia Mare și Timișoara au deja o tensiune aparte și nici duelul de sâmbătă nu pare să facă notă discordantă. Finanțatorul timișorenilor, Dan Dinu, a atacat miercuri decizia ca ultimul act să rămână pe arena ”Lascăr Ghineț”, casa echipei din Baia Mare.

Despre arbitrul finalei, care nu e pe placul tuturor timișorenilor după scandalul de la semifinala cu Farul, Dinu a spus mai în glumă, mai în serios, că e ”cel mai bun arbitru, atunci când își dorește”. Pentru băimăreni însă se pare că Vlad Iordăchescu e etalon. Ieri au apărut două articole despre oficialii de joc pe site-ul oficial al lui CSM Baia Mare. În primul se titrează ”O brigadă de 24 de karate la Finala SuperLigii de Rugby ediția 2015”. În text se face referire și la recordul favorabil maramureșenilor cu Iordăchescu la ”centru”.

”…o brigadă de arbitrii de excepție, brigadă orchestrată de un nume important în lumea arbitrajului românesc, George Paul Bărgăunaș.


Pentru finala SuperLigii de Rugby din acest an, la centru a fost delegat bucureșteanul Vlad Iordăchescu, un nume ce a bifat în ultimii ani nu mai puțin de 5 finale de Cupa României (2010, 2012, 2013, 2014 și 2015) plus alte două de SuperLigă (edițiile 2013 și 2014). În această stagiune la nivelul SuperLigii de Rugby, Iordăchescu a fost delegat în 11 partide, fiind prezent de câte trei ori la meciurile celor două adversare din finală. Cu Vlad Iordăchescu, zimbri au repurtat 3 victorii, în timp ce bănățenii au reușit o victorie, un egal și o înfrângere”, se arată în articolul de pe rugbybaiamare.ro.

Al doilea material apărut pe aceeași pagină are titlul: ”Vlad Iordăchescu senatorul de drept din arbitrajul românesc”. O nouă laudă la adresa arbitrului de centru de mâine. Ce-i drept trebuie apreciate și știrile numeroase de pe site-ul maramureșenilor, semnate de Alin Boțioc, din acest punct de vedere ”zimbrii” stau mai bine ca ”sarazinii”. 

Partida CSM Baia Mare – Timișoara Saracens se dispută mâine, de la ora 13.00 (TVR 2) pe arena ”Lascăr Ghineț” din orașul maramureșean. Cu această ocazie gazdele își inaugurează și o nouă bază sportivă: ”Arena Zimbrilor”.

Iată cele două echipe care se vor înfrunta mâine:

Timișoara Saracens: 1. Gigi Militaru, 2. Eugen Căpățînă, 3. Alexandru Țăruș, 4. Valentin Popârlan, 5. Marian Drenceanu, 6. Daniel Ianuș, 7. Vasile Rus, 8. Stelian Burcea, 9. Vali Calafeteanu, 10. Jack Umaga, 11. Mădălin Lemnaru, 12. Paula Kinikinilau, 13. Fonovai Tangimana, 14. Stephen Shennan, 15. Gabriel Conache. Rezerve: 16. Andrei Rădoi, 17. Samuel Mariș, 18. Sione Taupaki, 19. Ionuț Mureșan, 20. Randall Morrison, 21. Brian Sefanaia, 22. Vlăduț Zaharia, 23. Jody Rose

CSM Baia Mare: 1. Constantin Pristaviță, 2. Florin Bardașu, 3. Paul Rusu, 4. Marius Dănilă, 5. Dumani Mtya, 6. Kuselo Moyake, 7. Sean Morell, 8. Constantin Ene, 9. Bidzina Shamkharadze, 10. Taniela Ratu, 11. Ionuț Botezatu, 12. John Leiatua, 13. Sione Fakasiolea, 14. Alexandru Bucur, 15. Luke Samoa. Rezerve: 16. Florin Gorun, 17. Mihai Dico, 18. Waisea Nailago, 19. Răzvan Ailenei, 20. Alexandru Palii, 21. Michael Wiringi, 22. Cristian Diniș, 23. Johannes Van Heerden

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.