Nicolae Robu, comparat cu Kim Jong-Un şi cu baronul Nicolae Mischie....

Nicolae Robu, comparat cu Kim Jong-Un şi cu baronul Nicolae Mischie. Află care sunt motivele

1
DISTRIBUIȚI

robu ochelari 1

Nicolae Robu a fost, astăzi, comparat cu dictatorul din Coreea de Nord şi cu Nicolae Mischie, baronul PSD de Gorj, de către consilierul social democrat Alfred Simonis. „„Știu că domnului primar îi place în Coreea de Nord, numai acolo liderul suprem atribuie ce și cum vrea. Acolo dânsului îi stă bine și mi se pare că i se și potrivește rolul acesta de Kim Jong Un. Evident nu există nicio legătură între contestarea lucrărilor și noi, însă întrebarea este de ce nu a demarat primarul aceste lucrări în primul an din mandat, așa cum a promis, ca să nu mai poată să-l boicoteze nimeni? Toate aceste lucruri sunt concentrate pe ultimele șase luni.


Ce face de fapt viitorul fost primar? Maschează propria incompetență. (…)E primarul Timișoarei, nu al Bocsigului, să asfaltezi niște străzi și să faci trotuare e cam puțin pentru Timișoara. Nu e normal să ne bucurăm pentru fiecare bordură și fiecare petic de asfalt. Bineînțeles, el va da vina pe altcineva”, a susţinut Simonis.

Inventarea de către primarul Robu a Zilei Majoratului şi a altor două zile, ale tinerilor şi bătrânilor, l-au făcut pe pesedist să constate că „ne spunea Robu acum câteva zile, din punctul meu de vedere acest Nicolae Mischie al vremurilor noastre, pentru că numai dânsul mai făcea astfel de festivaluri în plină campanie, cum va da el petreceri pe banii Municipiului Timișoara. Când nu am votat bugetul Casei de Cultură am fost acuzați că sabotăm. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu am votat. Nu mai comentez că atât a înțeles dânsul la 26 de ani de când e în Timișoara… nu a înțeles că la Timișoara campania nu se poate face ca în Gorj”.

1 COMENTARIU

  1. Carcotasilor! Mai are suppermen de bocsig puțin, puțin pana la campania electorala (ca doar nu se operează și la celelalte 4 coronare, de la creieras!!) și voi deja îl loviți?? Pai este cinstit sa furați startul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.