Operațiune ÎN FORȚĂ a mascaților, în Timișoara, pentru capturarea țiganilor care au atacat...

Operațiune ÎN FORȚĂ a mascaților, în Timișoara, pentru capturarea țiganilor care au atacat polițiști la Recaș FOTO UPDATE Decizia procurorului

0
DISTRIBUIȚI

atacatori politisti recas lingurar (1)

Operațiune în forță a polițiștilor de la Recaș, înpreună cu cei din trupele speciale în această după-amiază, în cartierul timișorean Mehala, pentru prinderea celor doi suspecți fugari căutați pentru ultraj.â

Vă reamintim că cei doi au sărit cu o furcă și cu un par la doi agenți ai Poliției Recaș, care investigau un posibil furt, pe unul dintre ei l-au și lovit, după care au fugit.

Polițiștii din Recaș au reușit să adune informații și să stabilească faptul că cei doi se ascundeau într-o casă din cartierul Mehala din Timișoara. Forțele de ordine s-au pregătit de intervenție, au înconjurat zona, dar, când suspecții au văzut duba forțelor speciale, au luat-o la fugă când Au fost rapid prinși de mascați, care i-au imobilizat și încătușat.

Frații Lingurar Haiduc și Lingurar Patragică au un trecut violent, ambii având condamnări pentru tâlhărie după atacuri cu arme albe asupra victimelor.


Tatăl lor a fost condamanat pentru omor.

Cei doi vor fi audiați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 După audieri, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.