Amendaţi de Poliţia Locală pentru că desenau ilegal pe garaje. Cum se...

Amendaţi de Poliţia Locală pentru că desenau ilegal pe garaje. Cum se tolerează inscripţionarea trotuarelor pe bani publici

0
DISTRIBUIȚI

graffiti timisoara 2013 (67)

Poliţia Locală anunţă că a prins şi sancţionat alţi tineri care desenau ilegal.

Nu mai departe de săptămâna trecută agenţii de la Locală transmiteau că au identificat mai mulţi „grafferi” care desenau pe pereţii viaductului din vecinătatea Pieţei 700.


Astăzi, Poliția Locală Timișoara anunţă că „în noaptea de 15/16.08.2016, în jurul orei 00.00 în zona Odobescu, mai precis pe str. Intrarea Constantin Noica, unde polițiștii locali aflați în patrulare au depistat trei tineri cu vârste cuprinse înte 18 și 23 de ani care desenau cu spray tip graffiti pe pereții garajelor fără a avea acest drept. Persoanele au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei conform art. 2 pct. 14 din Legea 61/1991 rep., iar materialele folosite au fost ridicate în vederea confiscării”.

Cu toate că agenţii de la Poliția Locală sunt vigilenţi în ceea ce priveşte grafferii care de-a lungul timpul s-au dovedit a fi dificil de prins, mai nou, Timişoara s-a umplut de mesaje aplicate tot cu spray, dar care par să nu deranjeze autorităţile. Vorbim despre inscripţiile de pe asfalt care se găsesc pe trotuarele de lângă marile bulevarde din oraş cu mesaje legate de Timişoara Capitală a Tineretului. Cuvinte care nu transmit un mesaj important pot fi citite din câţiva în câţiva metri, fiind aplicate pe asfaltul plătit din bani publici. Amintim că Timişoara Capitala Tineretului este un proiect privat, dar care primeşte şi o finanţare publică de 400.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.