Bărbatul care-l acuză pe primarul Reșiței că l-a bătut se operează azi....

Bărbatul care-l acuză pe primarul Reșiței că l-a bătut se operează azi. De câte zile de spitalizare are nevoie

0
DISTRIBUIȚI
ioan popa
Ioan Popa, primarul Reșiței

Cornel Ciontu, patronul firmei de telecomunicații carea fost agresat de primarul Reșiței, Ioan Popa, are nevoie, conform certificatului emis de medicul legist, de șase zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii. Bărbatul este internat la spital în Timișoara, unde, azi, va fi supus unei intervenții chirurgicale.


Aceasta e necesară în urma rănilor suferite.

Reamintim că, marți, Ciontu a reclamat faptul că a fost agresat de edilul liberal Ioan Popa chiar în biroul primarului, unde a fost invitat pentru a negocia prelungirea contractului dintre firma sa, Avolo SRL, și primăria Reșița.

„Sunt la spital și trebuie să mă operez la gât, deoarece în timpul agresiunii, fiind lovit cu pumnii, m-a tăiat la gât cu ghiulul, mi-a tăiat o aluniță. am ieșit plin de sânge, m-a văzut lumea, inclusiv polițistul din primărie”, a declarat Cornel Ciontu pentru PRESSALERT.ro.

Edilul reșițean a convocat ieri o conferință de presă în care a negat acuzațiile, menționând că interlocutorul său ar fi fost irascibil și că ar fi părăsit biroul în trombă, trântind scaunul și ușa. ”Vreau să spun cu fermitatea că dacă interesul primăriei cere să am un ton mai alert, îl voi avea. Nu voi fi niciodată un mielușel sau niciun motănel. Iar de atins nu ating pe nimeni decât eventual cu o floare”, a declarat primarul Reșiței, Ioan Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.