Senatoarea Alina Gorghiu, mesaj pentru Dragnea pe tema amnistiei. Ce provocare îi...

Senatoarea Alina Gorghiu, mesaj pentru Dragnea pe tema amnistiei. Ce provocare îi lansează

5
DISTRIBUIȚI

Senatoarea PNL Timiş, Alina Gorghiu, a lansat un avertisment dur pentru şeful PSD, Liviu Dragnea. Subiectul? Legea aministiei şi a graţierii pe care fosta lideră a PNL crede că Dragnea vrea să o impună abuziv, strict în interes personal.

„PSD a câștigat alegerile și domnul Dragnea a facut majoritate cu un singur scop: să dea legea amnistiei și a grațierii – de ce gândite împreună, cred ca e misterul secolului!!! – pentru a-și rezolva situația personală. Încă înainte de alegeri a dat sfoara în țară că va rezolva acesta problemă a multora din PSD, dar și din alte partide, dacă va caștiga alegerile.


Iar oamenii l-au crezut, l-au finanțat la greu, l-au sprijinit, iar acum e obligat sa livreze. Acum beleaua: Tot domnul Dragnea a tot zis după alegeri că vrea reconciliere națională, că vrea parteneriat pe teme mari, bune pentru tară, cu Opoziția, că vrea ca Parlamentul să fie o instituție respectată, nu o anexă a propriului Guvern…și câte și mai câte povești vânătorești, în opinia mea. Dacă însă îl credem, înseamnă că scenariul din ce în ce mai vehiculat de presă, ca dă OUG pe amnistie si grațiere, e fals!!! Pentru că un asemenea proiect trebuie discutat, dezbătut cu parlamentarii, cu societatea civilă, cu factorii decidenți din sistemul judiciar, CSM etc. Și ar fi o discuție frumoasă, necesară, amplă, mult in contradictoriu, dacă PSD-ALDE nu ar evita-o: despre răspunderea magistraților, despre corelarea codificărilor penale cu deciziile CCR, despre câți ani ar trebui sa țină un procuror un dosar în sertar astfel încât omul respectiv să nu simtă că-i este amputată libertatea de expresie sau acțiune, despre termenele de prescripție luând exemple de drept comparat, despre pedepse alternative la închisoare, proiect liberal depus de câteva luni, care ar rezolva mare parte din suprapopularea penitenciarelor, despre cum o prevedere nu se dă niciodată pentru un om cu dedicație!”, a scris senatoarea de Timiş pe Facebook.

Alina Gorghiu a conchis că speră ca Legea aministiei să nu fie adoptată de Dragnea prin ordonanță de urgență, ci să vină în Parlament „bārbătește, pregătit să audă și alte puncte de vedere, chiar dacă democrația şi libertatea cuvântului pot să doară uneori”.

5 COMENTARII

  1. MAMAM, CHIAR NU ITI DAI SEAMA CAT DE PENIBILA ESTI ? FI DESTEAPTA MACAR ACUM IN A 70-A ORA SI TACI! ADICA DA-TE LA FUND! DINTR-O FATA HAIOASA SI PNL-ISTA AI AJUNS …… CIAO! ACUM NU FACI ALTCEVA DECAT SA MURDARESTI SPIRITUL TIMISOREI SI A TIMISORENILOR! RUSINE !ESTI O VINDUTA!

  2. Ce face in prezent Iohannis,prin practicile la care rcurge,demonstreaza fara echivoc ca face parte dintr-o vasta conspiratie de natura criminala indreptata impotriva poporului roman.Karlos are sprijinul asa zisului PNL(ofticat ca a pierdut alegerile)dar si a lui NICUSOR DAN cu gasca lui de trapadusi!!!Actiunea este serioas finantata de hodorogul Georg Soros!!!!!!!!

  3. Alina Gorghiu, dar problemele reale ale tarii nu te preocupa? Adica salarii, pensii, bani de supravietuire, probleme de sanatate, de educatie, de securitate nationala, astea nu te preocupa? Sau Dragnea a ajuns obsesia vietii voastre, sau mai bine zis frica de a nu ajunge acolo unde numai voi visati sa ajungeti….Poporul, cel mult dar nu si prost nu va mai suprta si nu va vrea. Trebuie sa intelegeti asta. Cat despre legea amnistiei si a gratierii, praf in ochii lumii. Pretextul vostru pentru a incita si dezbina. Nu mai tine.

  4. Pt widoqq;vicky;sorin;catalina lupascu si PREA multi de aceeasi factura : pentru cei ca voi,viitorul tarii asteia nici nu mai exista.Iar prezentul,azi,dupa „martea neagra” este atat de respingator incat imi provoaca greata la propriu.Sunteti EXECRAAAABILI !Sunt curios cati dinte voi sunt timisoreni si de cand.Ca mai stiu un sorin recent care nu face cinste orasului.Dimpotriva.Atata ticalosie,nu exagerez cu nimic,ma scarbeste pana la voma,azi 1 feb.2017.Trepadusilor,postacilor platiti gras,suntem la doi pasi de Ziua Nepereche a DREPTEI JUDECATI.Opriti-va, intrati intr-o biserica si meditati macar acum la ce ne asteapta.Si intoarceti-va de pe calea asta a pierzaniei.In ceasul al doisprezecelea.Pentru ca „the time is runing out”. Oh Dumnezeule Mare! Pur si simplu nu se mai poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.