Spaţiul Schengen, destinaţie INTERZISĂ pentru un turc care a încercat să treacă...

Spaţiul Schengen, destinaţie INTERZISĂ pentru un turc care a încercat să treacă fraudulos graniţa de vest. Unde a încercat să se ascundă

0
DISTRIBUIȚI

Ascuns la bordul unui tir încărcat cu fructe, aşa a încercat un cetăţean turc să treacă fraudulos graniţa de vest, cu intenţia de a intra în spaţiul Schengen. Astăzi, cu jumătate de oră după miezul nopţii, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac Nagylak s-a prezentat cu intenţia un automarfar la volanul căruia se afla un cetăţean turc şi care, conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta fructe din ţara sa natală pentru o societate comercială din Olanda.

În urma analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra automarfarului la care se afla bărbat în vârstă de 40 de ani.


Nu mare lea fost mirarea atunci când, la locul destinat pentru odihna şoferului, oamenii legii au dat de un alt cetăţean turc, în vârstă de 21 de ani, pe numele său Yildiz F.

Bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă în Spaţiul Schengen şi a procedat astfel pentru că nu deţinea viză. Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele acestuia acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.