Operațiunea ”Tsunami” a DIICOT împotriva contrabandiștilor de țigări. Vezi în ce zonă...

Operațiunea ”Tsunami” a DIICOT împotriva contrabandiștilor de țigări. Vezi în ce zonă surpriză au lovit polițiștii de la ”Crimă Organizată”

0
DISTRIBUIȚI

Operațiunea de proporții a DIICOT în această dimineață pentru anihilarea a trei rețele de contrabandă cu țigări care colaborau și care, practic, controlau aceste afaceri în zona Bocșa din județul Caraș Severin.


55 de locații din tot județul au fost luate cu asalt, în același timp, de polițiștii de la ”Crimă Organizată” care au beneficiat de suportul trupelor speciale de intervenție ale Jandarmeriei.

Ancheta începută în 2015 a scos la iveală faptul că liderii celor trei grupări care operau în zona Bocșa erau cei care se ocupau de achiziționarea țigărilor, care erau aduse din Serbia sau din Ucraina. De obicei se cumpărau cantități relativ mici, care erau plasate spre rețeaua de distribuție. Țigările de contrabandă se vindeau inclusiv în magazinele sau barurile din Bocșa și localitățile limitrofe, folosindu-se diferite coduri pentru fiecare tip de țigări. Liderii grupării foloseau numai cartele preplătite și le schimbau extrem de des pentru a evita interceptarea convorbirilor. De obicei, foloseau în paralel mai multe cartele. 36 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul DIICOT Caraș Severin pentru audieri. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.