Vezi cum va arăta parcarea supraetajată din ansamblul Openville, prima de acest...

Vezi cum va arăta parcarea supraetajată din ansamblul Openville, prima de acest fel din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În curând, în vecinătatea Iulius Mall vor începe lucrările de construcţie la prima parcare supraetajată din Timişoara. Aceasta reprezintă o investiţie de peste 11 milioane de euro a companiei IULIUS şi face parte din proiectul mixt Openville.

Cu peste 900 de locuri, parcarea supraetajată va fi printre cele mai mari din ţară.


Lucrările vor dura aproximativ şase luni, astfel că bănăţenii vor putea să utilizeze noile spaţii de garare în această toamnă. Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall şi cele care vor fi amenajate în Openville, în ansamblul urbanistic vor fi în total aproximativ 4.050 de spaţii de garare.

Parcarea va avea demisol, parter şi patru etaje şi se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 23.000 mp. Construcţia va fi dotată cu cele mai noi tehnologii de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu instalaţii de supraveghere video. Totodată, va beneficia de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

Parcarea supraetajată va fi conectată de centrul comercial printr-o pasarelă pietonală, asigurându-se, astfel, accesul clienţilor direct în interiorul Iulius Mall.

Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro a companiei IULIUS. Acesta va fi primul proiect mixt din vestul ţării, care va reprezenta polul birourilor din întreaga regiune şi principala destinaţie de cumpărături şi recreere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.