În CĂTUȘE de la 17 ani, după o serie de infracţiuni. Vezi...

În CĂTUȘE de la 17 ani, după o serie de infracţiuni. Vezi de ce a fost dat minorul în urmărire națională

0
DISTRIBUIȚI

Nu a împlinit nici măcar vârsta majoratului şi deja are un istoric în ceea ce priveşte ilegalităţile făcute în vestul ţării. Un minor în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni pe raza municipiului.

Iniţial, tânărul a fost reţinut după ce în data de 2 aprilie a furat un autoturism, profitând de faptul că nu era asigurat şi că avea cheile în contact.


Şi-a făcut de cap cu maşina şi a condus pe drumurile publice în ciuda faptului că nu poseda permis de conducere.

Imediat ce s-au extins cercetările, oamenii legii au descoperit că minorul este urmărit naţional, fiind dat dispărut dintr-un centru de plasament din Lupeni, judeţul Hunedoara. De asemenea, în noaptea de 2 spre 3 martie, tânărul a pătruns prin efracţie într-o societate comercială din Timişoara şi a furat produse în valoare de 5.000 de lei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.