POVESTEA melodiei Adio, noul single al timişorenilor de la The Weekend Band...

POVESTEA melodiei Adio, noul single al timişorenilor de la The Weekend Band VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană The Weekend Band a lansat single-ul Adio

Formaţia timişoreană The Weekend Band a lansat noul single „Adio“, realizată alături de Marius Moga şi Vladimir Pocorschi, melodie care se va regăsi pe albumul de debut al trupei, programat să apară la începutul lunii iunie.

„Piesa <<Adio>> am compus-o la Dudeştii Vechi într-o tabără de creaţie. În toamna anului trecut ne-am înscris la un concurs online, prin care Rockstar România oferea o înregistrare în studiourile De Moga Music. Ne-am înscris cu piesele Undress to Kill şi Generaţia Cernobîl. Până la urmă, lor le-a plăcut piesa Adio, la care am lucrat cu Vladimir Pocorschi şi Marius Moga în studioul DeMoga Music. Masterul l-am realizat la Novi Sad, iar videoclipul a fost filmat la Târgul de Crăciun din Timişoara. Ne-am dorit să venim în faţa fanilor cu un iz mai pop, vrem să intrăm pe radio. Ne-am dus cu o melodie din zona rock, iar cu ajutorul lor am făcut un pop – rock. Am lansat deja şase single-uri, iar albumul de debut al nostru va conţine opt piese. Discul va fi lansat la începutul lunii iunie“, ne-a declarat Răzvan Munteanu, solistul trupei The Weekend Band.

Formaţia alcătuită din Răzvan Munteanu (voce), Vincenţiu Ghergulov (clape), Marios Fulop (tobe), Tibor Aranyi (bass) şi Alexandru Bejenaru (chitară) pregăteşte de zor albumul de debut, pe care se vor găsi opt piese proprii. Inedita colaborare cu „fabrica de hituri“ a lui Marius Moga pentru piesa „Adio“ a „curs“ cât se poate de natural, iar pe viitor timişorenii îşi propun să realizeze „comerţ de calitate“.

„Adio e un titlu fatalist, care sperie, dar e un lucru care ni se întâmplă tuturor. E foarte greu să stai împreună cu cineva, într-o lume în care totul se întâmplă pe rapid şi tentaţiile sunt la toate colţurile.


Despărţirile sunt la modă şi trăim vremurile divorţurilor. Toţi trecem prin asta. Am lansat melodia Adio în premieră la Radio Reşiţa, unde a intrat în playlist şi se bucură de un feedback bun. Urmează să lansăm melodia şi la Radio Timişoara şi încet – încet şi la radiourile din Bucureşti.  Din păcate, la ora actuală Bucureştiul dă tonul şi ora exactă în muzică. Sperăm ca lucrurile să se schimbe în viitor,  pentru că Timişoara intră încet – încet în atenţia tuturor televiziunilor mai ales prin prisma faptului că în 2021 suntem Capitala Culturală a Europei. Noi, ca trupă vrem să facem comerţ de calitate. Desigur, e greu să faci aşa ceva. Prin comerţ înţeleg să poţi să vinzi şi să trăieşti din asta, ca produsul tău să fie vandabil pe piaţă. Albumul nostru de debut va conţine opt piese iar lansarea acestuia va avea loc la începutul lunii iunie“, a mai adăugat Răzvan Munteanu.

Printre piesele lansate de The Wekend Band se numără şi „Generaţia Cernobîl”, o melodie manifest, inspirată din viaţa de zi cu zi, care vorbeşte despre schimbare şi despre România sau „Strop de cafea“, cu o poveste care se învârte în jurul relației de cuplu. Chiar dacă unii fani ai trupei nu au privit cu ochi buni colaborarea lor cu Marius Moga, muzicienii timişoreni sunt foarte mândri de piesa „Adio“ şi consideră că muzica lor nu se încadrează într-un standard anume.

„Ne-a prins  foarte bine colaborarea cu Marius Moga şi suntem deschişi să colaborăm şi pe viitor. Şi noi am plecat cu prejudecata că mergem într-o fabrică de hituri, dar ne-am lăsat pe mâna lor şi a ieşit o îmbinare între pop şi rock cât se poate de reuşită. Am fost impresionat de Marius Moga, am învăţat multe lucruri de la ei. Ne dorim să fim o trupă care nu merge pe un drum bătătorit. Suntem o trupă vie care nu vrem să ne blazăm, să mergem doar pe un film. De aceea, vă asigur că vor fi surprize întotdeauna la The Weekend Band. Nu e nicio contradicţie între piese, fiindcă în fiecare dintre noi există şi Generaţia Cernobîl şi Adio. Orice trupă se transformă. Desigur, pe lângă piesele noastre proprii vom cânta şi cover-uri, după AC DC, Billy Idol, Pink Floyd sau The Killers. Şi da, cântămm şi la evenimente private, dar avem programul nostru, nu cântăm Michael Telo – Bara bere sau <<Constantine, Constantine>>. Vrem să le mulţumim fanilor care vin la concertele noastre şi cumpără bilete. Ei ne dau încrederea că suntem pe drumul cel bun“, a mai adăugat Răzvan Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.