Trafic blocat pe autostrada A1 de o cisternă scăpată de sub control....

Trafic blocat pe autostrada A1 de o cisternă scăpată de sub control. Vezi ce a spus șoferul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-898546058">

Trafic blocat în această dimineață pe autostrada A1, pe sensul dintre Timișoara spre Arad. O cisternă a ajuns de-a curmezișul drumului după ce șoferul a avut un moment de neatenție la volan.

Șoferii care nu au mai putut urca pe autostradă au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție și de la Pompieri. Când echipajele au ajuns la fața locului au observat că șoferul cisternei lipsea. Acesta și-a făcut apariția după câteva zeci de minute. El a declarat că a plecat să ceară ajutor.

Acesta a mai susținut în fața polițiștilor că cisterna este goală și că nu este niciun pericol. A explicat că la un moment dat, în timp ce conducea, a încercat să ia un borcan, s-a aplecat, a tras de volan și a ajuns cu capul tractor în șanț, moment în care remorca a blocat sensul de mers.

Șoferii care voiau să meargă spre Arad au ales varianta drumului național. Cei care urmau să coboare, au fost nevoiți să aștepte în coloană circa două ore, timp în care camionul a fost repus pe drum și accesul pe autostrada a fost permis. Autocisterna plecase din Timișoara de la o fabrică de anvelope și se îndrepta spre Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.