Ionuț Popa: „La pauză le-am spus jucătorilor că mai au o repriză...

Ionuț Popa: „La pauză le-am spus jucătorilor că mai au o repriză să rămână în Liga I”. Ce și-ar dori de la barajul cu UTA BD

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa Foto: Adrian Pîclișan

Ionuț Popa a reușit ceea ce nimeni nu credea la începutul campionatului. Plecată cu un handicap de -14 puncte, ACS Poli Timișoara, avându-l în funcția de antrenor pe „Popică”, a evitat pe moment retrogradarea în Liga a II-a și urmează să joace barajul împotriva principalei rivale a Timișoarei, UTA BD.

Salvarea bănățenilor a venit de la Botoșani, acolo unde gazdele, în partida cu Pandurii Târgu Jiu, au marcat golul victoriei în minutul 94, trimițându-i pe gorjeni la matineu iar pe ACS Poli la baraj.


La finalul egalului cu medieșenii, Ionuț Popa i-a mulțumit Lui Dumnezeu că a creat ceva bun din haosul de pe teren. „Mă doare că Eric a jucat, dar nu a jucat contra lui Târgu Jiu. Mă doare că am văzut echipa din Mediaș jucând fantastic astăzi (n.r. – ieri), dar foarte slab la Târgu Jiu. Noi nu am gestionat nimic, Dumnezeu a făcut-o! Am încercat să fac câteva mișcări, fundașul central l-am trimis vârf. Cred că am avut 11 metri la Șeroni. După cum au fost celelalte meciuri, nu mai aveam speranțe. Toată lumea știa că celelalte rezultate vor fi clare, că bate Chiajna la Voluntari iar noi pierdem. A fost urât, groaznic, fabulos, misterios. Cum vreți să-i spuneți. Cei cu inima luau aspacardin. Ne-am gândit și la celelalte meciuri. Chiajna bate tot ce-i stă în cale, cred că și pe Real Madrid o băteau. Cei care joacă la pariuri, care știu mai bine ca noi, au susținut că așa vor fi rezultatele. Le-am spus jucătorilor că ori murim, ori trăim, iar la pauză le-am transmis că mai au 45 de minute să spere la Liga I. Ne-am rugat și la mănăstirea de la Prislop. Mulțumesc doar divinității”, a declarat Ionuț Popa la sfârșitul partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Antrenorul arădean este într-o situație dificilă, urmând să joace barajul cu UTA BD. „Mi-aș dori ca UTA să promoveze dar și Poli să rămână în Liga I. De la Arad am plecat supărat. Îmi doream promovarea, dar mulți nu au vrut-o și au dat vina pe antrenor”, a specificat Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.