Timișul AFECTAT de furtună: sute de case cu acoperișurile distruse, mașini avariate...

Timișul AFECTAT de furtună: sute de case cu acoperișurile distruse, mașini avariate și zeci de copaci doborâți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-204556372">

Pagube record înregistrate în urma furtunii care s-a abătut mai ales asupra părții de vest a județului Timiș. S-a intervenit pe întreg teritoriul pentru a-i ajuta pe cei afectați de natura dezlănțuită. Apelurile la 112 au curs, astfel că zeci de echipaje din partea ISU Timiș au fost detașate pe teren.

Cea mai afectată localitate este de departe Cenadul, acolo unde au fost puși la pământ zeci de arbori iar acoperișurile a nu mai puțin de 125 de case au fost afectate, inclusiv al Primăriei Cenad, al căminului cultural și școlii din localitate. S-a intervenit și la Timișoara, la Lugoj, la Sânnicolau Mare și la Făget, înregistrându-se 20 de cazuri de degajare a copacilor căzuți pe carosabil și pe mașini. Au fost degajate șase cabluri electrice căzute la pământ iar zece mașini au suferit pagube serioase. Trei acoperișuri au fost smulse de vânt și s-a înregistrat un incendiu la transformator.

În aceste momente la Timișoara se intervine cu trei autospeciale și 11 subofițeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.