Accident GRAV: trei persoane au murit, doi răniți grav. Vezi cum s-a...

Accident GRAV: trei persoane au murit, doi răniți grav. Vezi cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

Dimineaţă îngrozitoare pe şoselele din vestul ţării. Trei persoane şi-au pierdut viaţa după un accident rutier produs luni dimineaţa în jurul orei 05.00, la intrarea în localitatea arădeană Zerind, conform aradon.ro.

Potrivit celor de la ISU Arad, în urma impactului au rezultat cinci victime. Patru dintre ele au rămas încarcerate, iar trei şi-au pierdut viaţa. În autoturismul cu numere de Sălaj se aflau trei bărbaţi, toţi decedaţi, respectiv două femei care erau rănite.

UDPATE Din primele cercetări la fața locului, s-a constatat faptul că în această dimineață, în jurul orei 5,00, un bărbat de 42 de ani, din Sălaj, în timp ce conducea un autoturism marca Audi pe DN 79, înspre Arad, la km 48+200 a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un copac.


În urma acesteia a rezultat decesul conducătorului auto și a altor doi bărbați, de 61 și 47 de ani, din județul Sălaj. De asemenea, a mai fost rănită grav o femeie de 39 de ani si rănită ușor o altă femeie, de 65 de ani, ambele din județul Sălaj.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.