Un nou ȘOC la ACS Poli: S-a aflat cine e fundașul care...

Un nou ȘOC la ACS Poli: S-a aflat cine e fundașul care părăsește echipa. ”A fost o convenție”

1
DISTRIBUIȚI

acs poli iasi (12)

De ceea ce se temeau timișorenii nu au scăpat. ACS Poli a pierdut deja un om de bază, pe lângă jucătorii de care vrea să se despartă. În urmă cu câteva zile Daniel Stanciu adăuga că și unul dintre fundașii centrali ar putea părăsi echipa. Azi, managerul sportiv a anunțat pentru un post național că Srgian Luchin pleacă liber la Levski Sofia.

Căpitan la ACS Poli în prima parte a sezonului, Srgian Luchin părăsește din nou Timișoara.


Fundașul central nu a avut nevoie de acceptul clubului pentru a reveni în Bulgaria deoarece a avut clauză în contract conform căreia dacă va primi o ofertă superioară va putea pleca liber.

”Când a venit de la Steaua, din postura jucătorului liber de contract, el avea un salariu foarte mare pe care noi nu l-am putut onora. Așa că, până la urmă, a acceptat un salariu aproape la jumătate și tocmai de aceea am introdus o clauză potrivit căreia putea pleca în iarnă dacă va avea o ofertă pe măsură. A fost o convenție fair din partea ambelor părți”, a declarat Daniel Stanciu pentru DigiSport.

Fost jucător la Botev Plovdiv în țara vecină, Luchin (29 de ani) era printre cei mai dezamăgiți jucători de situația de la ACS Poli. Fundașul a ieșit în câteva rânduri cu declarații în presă despre promisiunile conducerii. ”Am discutat cu domnul Robu înainte de ultimul meci cu Steaua. Ne-a promis că lucrurile se vor rezolva, atât financiar, cât și ca alte mici lucruri care ne deranjau”, preciza Srgian Luchin după reunirea echipei.

17 jocuri a bifat Luchin în prima parte a Ligii I pentru ACS Poli, acesta a reușit totodată să marcheze trei goluri pentru bănățeni

1 COMENTARIU

  1. Luchin a venit complect neantrenat si probabil accidentat. a facut cam 7-8 meciuri slabe dintre care 2 foarte slabe, unde s-au pierdut puncte din cauza sa, de ex. meciul cu Craiova. La Levski nu ar fi ajuns, daca nu ar fi avut meciuri in picioare. a fost pus pe picioare si acum pleaca pentru ca sa auzim de la cel mai mare manager pe care l-a avut echipa, Stanciu ca i s-a pus o clauza dupa care poate pleca cind vrea. o astfel de echipa cu un astfel de manager poate evita retrogradarea? nu cred ca e posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.