Alex Popovici e de acord să se despartă de ACS Poli, în...

Alex Popovici e de acord să se despartă de ACS Poli, în anumite condiții: ”Plec imediat”. Ce opțiuni are și ce a spus despre varianta ASU Poli

1
DISTRIBUIȚI

alex.popovici.otelu_.galati

Atacantul timișorean nu mai face parte din planurile echipei pregătite de Florin Marin în 2016. Alexandru Popovici și-a discutat situația cu conducerea clubului și e de acord să plece de la ACS Poli. Jucătorul în vârstă de 27 de ani are două condiții pentru o despărțire pe cale amiabilă: să-și găsească o altă echipă și să fie cu banii la zi.

Alex Popovici se află printre jucătorii care nu mai sunt doriți la ACS Poli. Atacantul spune că își dorește la rândul său să părăsească echipa după ce a evoluat în doar patru jocuri în actualul sezon de Liga  I. ”Nu mai sunt dorit, aștept să reziliez. Sunt de acord doar dacă îmi găsesc echipă. Eu vreau să plec imediat. Nu veau să atârn. Nu este vorba de situația actuală financiară. Eu vreau să joc”, a declarat Alex Popovici pentru PRESSALERT.ro.

O altă condiție discutată de Popovici e cea a restanțelor, în curând jucătorii vor face trei luni de când nu au mai fost plătiți din cauza blocajului financiar. ”Toată lumea își dorește să ne despărțim. O vom face în condițiile discutate cu Daniel Stanciu, cu banii la zi și când îmi găsesc o echipă.


Atunci voi semna cu plăcere… Nu e problematic pentru că sumele restante vor fi virate când intră banii din drepturile TV”, a precizat fotbalistul timișorean. El a adăugat că nu are în rest nimic de reproșat celor de la ACS Poli și că își dorește o despărțire amiabilă, fără scandal. ”Problema a fost cu accidentările. Când trebuia să intru eram la spital. Trei luni nu am putut juca din cauza operației de la umăr. Am revenit, dar apoi nici antrenorul nu a mai avut încredere în mine…”, a mai spus Alex Popovici.

Dorit la ASU Poli, dar cu variante și ”afară”

Alexandru Popovici a fost apropiat de galeria viola încă din ”perioada BkP”. Iar interesul lui ASU Politehnica pentru el e concret. Totuși, jucătorul s-a ferit să dea un răspuns în legătură cu varianta de a merge la liderul C4: ”Îi respect prea mult pe cei de la ASU Poli ca să spun acum că vreau sau nu vreau”. Popovici ar putea rămâne chiar în Liga I, dar se gândește și la o ”aventură” în străinătate. ”Îmi caut echipă, impresarul meu lucrează în acest sens. Sunt discuții și pentru Liga I, încă nu am discutat de Liga a II-a și chiar afară. Cu siguranță în străinătate ar fi mai bine financiar pentru că am și eu o vârstă”, a conchis atacantul. În situația sa se mai află și alte nume de la ACS Poli, precum Adrian Poparadu sau Cristian Boldea.

49 de meciuri a jucat Alex Popovici pentru ACS Poli, marcând în aceste meciuri de cinci ori. El semnase cu noul club timișorean în vara lui 2013 după ce jucase la Chiajna

1 COMENTARIU

  1. un mare smecher Popovici asta. intii banii, pe urma o echipa si pleaca cu placere. e un produs semiratat al clubului Politehnica Timisoara, episodul cu Chajna a fost tot un rateu. adevarul e ca ne-am fi dorit si noi sa joace si el fotbal cit decit, parea ca o va face, dar nu a facut-o niciodata, din pacate. se pare ca la pretentii se pricepe. daca o tine tot asa, chestia cu alte cluburi din Liga 1 si echipe din „afara” sint basme, isi va incheia cariera de mijlocas-atacant la 27 de ani fara sa fi jucat niciodata fotbal adevarat, e si asta o performanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.