Furtuna face ravagii în Timiș: o creangă a căzut peste o linie...

Furtuna face ravagii în Timiș: o creangă a căzut peste o linie de cale ferată UPDATE Ce drum din vestul țării a fost blocat de un copac

0
DISTRIBUIȚI

furtuna_oradetimis

Ploaia și vântul puternic au dat peste cap astăzi circulația din întreg județul. Furtuna și-a făcut apariția încă de dimineață, în sudul județului.


“S-au înregistrat 25 de litri pe metru pătrat, ceea ce nu e mult, dar reprizele sunt intense. Plouă cu grindină pe anumite proțiuni”, a explicat Sintia Vlaia, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș. Potrivit acesteia, din cauza furtunii o creangă s-a prăbușit și a blocat calea ferată la ieșirea din Lugoj spre Ilia. “Vestea bună este că, la această oră, nu este trafic pe această linie. Până să înceapă circulația, echipajul nostru care se află acolo, o va fi înlăturat deja”, a mai completat Vlaia. Meteorologii au emis cod galben de fenomene sezoniere în tot județul Timiș, anunțat până la ora 12.30.

UPDATE Tot astăzi, DN 57, drumul care leagă Moraviţa de Oraviţa a fost blocat, cozi întregi de mașini formându-se  după ce un copac a căzut pe șosea, iar un echipaj de pompieri s-a chinuit să-l înlăture.

Foto: oradetimis.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.