Protest politic: aleșii PDL au părăsit plenul Consiliului Local Timişoara UPDATE Robu...

Protest politic: aleșii PDL au părăsit plenul Consiliului Local Timişoara UPDATE Robu reacționează pe Facebook

4
DISTRIBUIȚI

plen-consiliu-local

Vot politic dat astăzi de consilerii PDL în cadrul plenului de la Consiliul Local Timișoara actualei administrații. Pedeliștii au părăsit sala în momentul în care s-a trecut la votarea proiectelor trecute pe ordinea de zi unul câte unul prin vot separat, dar care inițial au intrat pe ordinea suplimentară. Chiar și fără pedeliști în sală,  consilierii s-au descurcat. Deși au scos nouă proiecte de pe noua ordine de zi, au reușit să dea girul pentru lansarea unei investiții pe un teren de 17.363 de pe strada Legumicultuii care va fi scos la licitație publică. Clubul FC Ripensia este investitorul care s-a arătat interesat. Acolo ar urma să fie construit un stadion cu 500 de locuri, o sală de jocuri, și locuri de joacă pentru copii. Edlul șef Nicolae Robu i-a sfătuit pe aleși ca proiectul să fie votat pentru că “dacă nu vom vota, se intră în vacanță și va mai trece un an degeaba”. După încheierea ședinței de plen, întrebat dacă va proceda altfel cu privire la materialele suplimentare, Robu a dat aisgurări că nu, pentru că nu a greșit niciodată în privința acestei afaceri, motivând că lucrează ” în ritm alert”.

UPDATE Primarul nu s-a putut abține și a postat pe Facebook o reacție la gestul aleșilor din PDL.


„Dragi prieteni, astăzi, în şedinţa de Consiliu Local, am hotărât mai multe lucruri extrem de importante, printre care alocarea unor sume substanţiale pt. repararea şi întreţinerea drumurilor în toate cele 6 sectoare în care am împărţit oraşul şi suplimentarea susţinerii financiare a echipei de fotbal de Liga I, ACS Poli Timişoara -singura de la Revoluţie încoace în totalitate a oraşului, judeţului şi Banatului, prin Primăria Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea Politehnica Timişoara! Am vrut să aprobăm şi demararea proiectului de realizare a skate-park-ului Timişoarei, dar ne-au împiedicat consilierii locali PDL care n-au vrut să stea la vot, deşi ştiau ce urmează să votăm! Dacă apreciaţi ce-am hotărât, vă rog să clicuiţi Like. Dacă nu vă place şi apreciaţi gestul consilierilor PDL, postaţi textul „Dislike -Bravo PDL”. Dacă nu vă place şi condamnaţi gestul consilierilor PDL, postaţi textul „Dislike -Huo PDL”.
NE VEDEM LA FESTIVALUL DE JAZZ DE LA ORA 19! Astăzi: Sebastian Spanache Trio, Hidden Orchestra şi… Richard Bona”, este mesajul primarului pe contul său de Facebook.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.